Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kover vagyok?...

Szerintetek kover vagyok? Sokat kell fogynom? Tehat 156 cm vagyok es 68 kg. Ugy erzem, hogy nagyon rossz az alakom. Van kep is, ez tavalyi, most 2,3 kgvel tobb vagyok

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 23. 01:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
már elnézést!
2012. aug. 23. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kéne sértegetni senkit, kedves utolsó, mivel 10-ből 9x nem a kérdezők pontoznak, hanem unatkozó hülyegyerekek, akik csak ezért jönnek fel ide...
2012. aug. 23. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ilyen pózban a 100 kilómmal én is így festek. Tegyél fel értékelhető képet! Amúgy a kép alapján nem nagyon kellene fogynod, szerintem így jó, bár ha vékonyabb szeretnél lenni nem állok az utadba.
2012. aug. 23. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokat nem lehet látni ezen a képen abból, hogy ténylegesen milyen az alakod, tegyél föl olyat, amin szemből vagy rajta.
2012. aug. 28. 14:32
 15/15 anonim válasza:
kb . 20 kg-t le kelle adnod ennyi magasságnál:S bocsi, de ez igy van sztem...:S
2012. nov. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!