Mozgás közben lecsúszik és összegyűrődik, ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
A fólia amivel betekerem magamat, futás közben lecsúszik és összeragad. Mivel kerülhetném ezt el?2009. júl. 24. 15:17
1/4 anonim válasza:
Azzal hogy nem használod.Szerintem annyit nem segít a fogyásban,hogy ezért fóliázzatok.Aki tanult egy kis biológiát az tudja,hogy az izzadással olyan méreganyagok jutnak ki a szervezetből,amik jó hogy kijut,mert a szervezet számára méreg és fölösleg anyag.Futás közben izzadsz,ha fóliázol akkor azzal visszajuttatod a szervezetedbe a méreganyagot.
2/4 anonim válasza:
Én hiszek is benne, meg nem, na mindegy néha-néha tekergetem magam!:) Egy eléggé passzos, hosszú nacit szoktam rá felvenni, ez úgy ahogy a helyén tartja, de egy kicsit nekem is elszokott mozdulni.
3/4 anonim válasza:
Valami szoros ruhát húzzál rá,akkor jó lesz.
Pont ma olvastam,hogy elég ha betekered magad és utána bebújsz 1 jó meleg paplan alá és így is izzadni fogsz (főleg ilyen melegbe:) ).
Nem tudom ez mennyire igaz,biztos nem izzadsz annyira mintha sportolnál közben,de legalább a fólia nem csúszik széjjel. :)
4/4 anonim válasza:
én ritkán fóliázom magam, a méreganyagok miatt....de ilyenkor mindig a kihízott pólóim közül választok egyet:P nah az alatt tuti nem mozdul xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!