Hogy fogyjak még? Miért nem tűnik ez el onnan? (kép)
58 kg vagyok 17F és 179 centi, fogytam már 10 kilót kb de alulról az nem tűnik el a hasamról. Az mind zsír? Hogy adjam le? És nem leszek akkor már túl kevés kiló?
Köszönöm szépen a segítséget!
Annyit még hozzátennék, hogy igyekszem egészségesen étkezni, zöldségeket eszem köretnek, sovány húsokat eszem, tk pékárut, ezen kívül futok minden nap, plusz hasizomgyakorlatok, fekvőtámasz, meg súlyzó is.
Az anyagcserém tulajdonképpen leállt, annyira keveset eszem. De nem tudok azzal mit csinálni...
A kevés kaja látszik rajtad, mert legyilkoltad az összes izmodat:)
Tudsz izmot építeni és zsírt égetni egyszerre, de ehhez komolyabban kell venni az edzést és a kajálást is. Pár év és lesz látható eredmény, de addig légy türelmes. itt utána olvashatsz mindennek és az étrendedre is ad egy javaslatot [link]
étrend: [link]
Az zsír, kardioedzéssel (bicikli, futás) lemegy, de szerintem, amikor el fog tűnni az néhány év múlva lesz. Elképesztő, hogy a tinifiúkat, hogy behülyítik a testedzős termékeiket eladni akaró felnőtt férfiak.
17 éves fiúnak nem kell robosztusnak lennie, nem kell plafonigérő biceps brachii, meg akkora trapéz felsőrész, hogy kapucninak nézzem. Ennyi idősen sokat kell futni, mozogni, cardioedzeni, hogy a tüdőd, szíved, keringésed, állóképességed fejlődjön. A foci, kosár, röp-kézilabda nagyon jó sportok, és mivel van felülről jövő terhelés a gerinced is erősödik, a csonttömeged növekszik, aminek később van jelentősége. (akinek a csúcs csonttömege magasabb -amit ebben a korban lehet kialakítani-, annak a csontrikulása is később fog jelentkezni és lassabb lesz) Tudom, hogy ez most a kutyát nem érdekli, de 30 év múlva nem lesz mindegy.
Nem szeretem látni, hogy fiatalok görnyednek a súlyzógépek mellett, hogy "erősödjenek", de csak néhány izmot mozgatnak meg, és azok is csak felszínen elhelyezkedő "kevésbé fontosak", de annál inkább látványosabbak. (nekem még gyúrós srác nem beszélt a gerinc melletti izmok fontosságáról, de ha megnézed sokan annyit gyúrnak a nagy mellizomra, hogy előrehúzza a vállaikat, ami a tartásukon is meglátszik)
Na, befejeztem, csak most a példád kapcsán gondoltam leírom, amit gondolok erről az egészről.
Szóval sportolj sokat, és ne rohanj előre, mert, ha csak a szüleid nem ilyen filigrának, akkor te is vállasodni, férfiasodni fogsz, nem kell sietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!