Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hónap alatt 3 kg. -ot fogytam...

1hónap alatt 3 kg. -ot fogytam. Ez nem kevés?

Figyelt kérdés

Igaz "csak" 10 kg felesleg van rajtam. Úgy hallottam kevesebb feleslegből nehezebb fogyni. Reális ez?

A cukrot, és a "rossz" szénhidrátokat hagytam ki az étrendemből.

Mivel lehetne még gyorsítani egy kicsit a folyamaton?

Vagy nem is kell, mert ez a normális?

Köszi a válaszokat.

2009. júl. 24. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez igy teljesen normális, ha még valamennyit sportolsz is hozzá, akkor nem lesz problémád azzal, hogy a böröd nem tud eléggé összehúzodni. A tul gyors fogyásnak ugyanis ez a negativ hatása és utánna már nem lehet többé helyrehozni, csak mütéttel, az meg nem igazás jo dolog és félre is sikerülhet.

Ne lásd negativan, ez igy optimális.

2009. júl. 24. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokan a gyors, látványos fogyás hívei. De szakemberek inkább a lassabb fogyást ajánlják, mivel az tartósabb lesz (van időd átállni az új táplálkozásra, így megszokottabbá válik, életformává, és nem hagyod el később sem), és a szervezetet sem terheli meg annyira. Ha kb. ezzel az ütemmel tudsz fogyni tovább, akkor az nagyon jó, 3-4 hónap alatt letudod a felesleget, és közben megszokod az új életedet. Ha mozogsz is mellé, az tényleg hatékony, főleg ha olyan sportot választasz, ami formálja az alakodat! Akkor egyszerre könnyebb is leszel, meg formásabb-csinosabb is. Szurkolok neked, hogy sikeres és tartós legyen a fogyásod! :)
2009. júl. 24. 09:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, igaz az, hogy kevesebből nehezebb fogyni. 3 kg egy hónap alatt ilyen súlytöbbletnél nagyon szép eredmény (persze ebben víz is volt, nemcsak zsír, így nem biztos, hogy ugyanilyen gyors ütemben fogsz továbbra is fogyni).
2009. júl. 24. 09:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Köszi, hogy drukkolsz nekem, aranyos vagy!

Majd még beszámolok, hogy hogy sikerült.

2009. júl. 24. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:

kérdező: én is 10kilótol szeretnék megszabadulni.

Új vagyok még ebben a "szakmában" Tudsz nekem egy e-mailt küldeni,(vagy akár ide, hogy másnak is segíts) hogy mik azok a "rossz szénhidrátok"? ...

Esetleg ha van előre meg írt étrended oszd meg légyszíves :)

2009. júl. 24. 18:27
 6/10 anonim válasza:
Teljesen normális. A szervezetednek sem jó ha olyan hirtelen fogysz. Nem várhatod el hogy 1 hónap alatt mind a 10kg lemenjn :D bár jó lenne bevallom.
2009. júl. 26. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ez tényleg teljesen normális! Én 4 hónap alatt fogytam 10 kilót. A gyors fogyással szerintem az a baj, hogy ha abbahagyod, mert elérted az ideális súlyt, gyorsan elkezd visszajönni a felesleg (személyes tapasztalat), úgyhogy teljesen jó az ütem, ahogy fogysz. Ne akarj gyorsabban!
2009. júl. 27. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:

A 3-om kiló az teljesen normális de ha még mozognál is akor akár egy hónap alat is le adhatnád.

Fogyáshoz tipp:futás,biciklizés,tánc

Ezek nem valami meg erőltetőek ezek közül bármelyiket tudnád csinálni és híd el látszata is lenne

2009. júl. 27. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs rosszul fogalmaztam meg le adhatnád azt a maradék 6 kilót
2009. júl. 28. 17:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak azért írok, mert eltelt még egy hónap és már -7 kg-nál járok.

Köszönöm nektek a segítséget!

2009. aug. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!