Kit tartotok jobbnak Rubint Rékát, Béres Alexandrát vagy Bíró Icát?
Béres Alexandra!
Réka csak pofázik, h ne hagyd abba, lát engem, velem van..oszt közben föláll, és csak vigyorogva beszél.
Szandi legalább csinálja velünk, és szerintem ez hatásosabb buzdítás
Soha meg sem fordult a fejemben, hogy Rubint Réka videót vásároljak, annyira ingerlő a személyisége, a gürü szeme és ahogy a médiában szerepelteti magát. Hagyjuk is szegénykét.
Bíró Icára viszont évek óta tornázom, szerintem a legjobb a Bíró Ica 4 DVD. Ez egy has-fenék-comb edző program, pár hónap alatt olyan futóművem lett tőle, mint a videón az Icáé! Ha viszont teljesen át akarod mozgatni magad, akkor Bíró Ica 1 és 2.
Nemrég vettem meg Béres Alexandra: Egyensúlyban önmagaddal DVD-jét, és hát mit ne mondjak, rendesen megdolgoztatja a derekat és a hátat! Nagyon jó karcsúsító program!
Nyilván Bíró Ica nem mostanában adta ki ezeket a DVD-ket, tehát eléggé 90-es évek a hangulata, és sajnos pár hónap múlva már borzasztó unalmas rá tornázni, hiába van jó eredmény. De azért heti 1x érdemes elővenni.
Én Bíró Icára esküszöm,nekem csak ez használ.
Nekem Béres Alexandra is szimpatikus,de valahogy semmi eredményt nem láttam,nagyon kedves a DVD-ken csak úgy ,mint Ica és ami még nagyon tetszik az az,hogy legalább végig csinálják velünk az egészet.Szerintem Ica kimondottan kedves közben,a Testszépítő DVD-jén is :).
Rékának jó teste van,szó ne essék róla,de a DVD-i gyilkosak és nem hitelesek,egy DVD-je sincsen amin végigcsinálná velünk a gyakorlatokat,csak nyekereg és vigyorog,hogy csináld csináld,ő meg pihen közben.... ugyan már... Alexandra és Ica legalább korrektek és csinálják,ezzel is erőt adva és kitartást sugároznak.
Réka hiteltelen,kíváncsi lennék,hogy egyhuzamban végig tudja-e csinálni a saját programját,mert az oké,hogy napközben edz,de az nem mindegy,hogy mennyit.... szóval erre még nem cáfolt rá,hogy végig tudja e csinálni,semmi példamutatás,csak a zsebtömés.Sorry,de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!