Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kit tartotok jobbnak Rubint...

Kit tartotok jobbnak Rubint Rékát, Béres Alexandrát vagy Bíró Icát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 19:59
1 2
 11/19 anonim válasza:
92%
en Beres Alexandrara tornazom,mert Rekaztam hosszu ideig es olyan combom lett,mint egy suly emelonek..o csak tenyleg comb es popsi kozpontu..
2009. júl. 23. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én felváltva szoktam mindegyikre tornászni,így nem lehet megunni.:) De ha választani kell,Béres Alexandrára szavazok!!(De azért a kedvenc az nincs köztük..Czanik Balázs-Capoeira aerobik!!:) )
2009. júl. 25. 00:41
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Béres Alexandra!

Réka csak pofázik, h ne hagyd abba, lát engem, velem van..oszt közben föláll, és csak vigyorogva beszél.

Szandi legalább csinálja velünk, és szerintem ez hatásosabb buzdítás

2009. szept. 20. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha meg sem fordult a fejemben, hogy Rubint Réka videót vásároljak, annyira ingerlő a személyisége, a gürü szeme és ahogy a médiában szerepelteti magát. Hagyjuk is szegénykét.

Bíró Icára viszont évek óta tornázom, szerintem a legjobb a Bíró Ica 4 DVD. Ez egy has-fenék-comb edző program, pár hónap alatt olyan futóművem lett tőle, mint a videón az Icáé! Ha viszont teljesen át akarod mozgatni magad, akkor Bíró Ica 1 és 2.

Nemrég vettem meg Béres Alexandra: Egyensúlyban önmagaddal DVD-jét, és hát mit ne mondjak, rendesen megdolgoztatja a derekat és a hátat! Nagyon jó karcsúsító program!

Nyilván Bíró Ica nem mostanában adta ki ezeket a DVD-ket, tehát eléggé 90-es évek a hangulata, és sajnos pár hónap múlva már borzasztó unalmas rá tornázni, hiába van jó eredmény. De azért heti 1x érdemes elővenni.

2009. nov. 22. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én Bíró Icára kezdtem...nem rossz ő sem,csak eléggé unalmas. Aztán jött Béres Alexandra. Jó volt,megmozgatott...de ő is kicsit unalmas,és minden DVD-n ugyanazokat csinálja,nem sok változatosságot tapasztaltam. Több,mint 1 éve tornázok "Rékával" és eddig ő a legjobb számomra:D Legjobb...szóval LEGJOBB xD
2010. jan. 19. 00:44
 16/19 anonim válasza:
Bíró Ica a legjobb.
2010. szept. 4. 09:31
 17/19 anonim válasza:
0%
Ha már választani kell akkor Alexandra, de neki meg ló feje va. Rékának kapafoga, Bíró Ica meg úgy gusztustalan ahogy van...:D
2011. jan. 2. 14:03
 18/19 anonim válasza:

Én Bíró Icára esküszöm,nekem csak ez használ.

Nekem Béres Alexandra is szimpatikus,de valahogy semmi eredményt nem láttam,nagyon kedves a DVD-ken csak úgy ,mint Ica és ami még nagyon tetszik az az,hogy legalább végig csinálják velünk az egészet.Szerintem Ica kimondottan kedves közben,a Testszépítő DVD-jén is :).

Rékának jó teste van,szó ne essék róla,de a DVD-i gyilkosak és nem hitelesek,egy DVD-je sincsen amin végigcsinálná velünk a gyakorlatokat,csak nyekereg és vigyorog,hogy csináld csináld,ő meg pihen közben.... ugyan már... Alexandra és Ica legalább korrektek és csinálják,ezzel is erőt adva és kitartást sugároznak.

Réka hiteltelen,kíváncsi lennék,hogy egyhuzamban végig tudja-e csinálni a saját programját,mert az oké,hogy napközben edz,de az nem mindegy,hogy mennyit.... szóval erre még nem cáfolt rá,hogy végig tudja e csinálni,semmi példamutatás,csak a zsebtömés.Sorry,de ez van.

2011. márc. 5. 21:50
 19/19 anonim válasza:
Bíró Icát tartom a legjobbnak! Szimpatikus nő,ezenkívül a tornája is igen hatásos!
2011. júl. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!