Kit tartotok jobbnak Rubint Rékát, Béres Alexandrát vagy Bíró Icát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 19:59
1/19 anonim válasza:
Réka, bár a hangját már nem bírom xd ezért hang nélkül nyomom rá :DDDD
2/19 anonim válasza:
Rubint Rékát.
Béres Alexandra számomra követhetetlen és nincs tőle fele annyira sem izomlázam, mint mondjuk egy 20 perces Réka DVD után :) Plusz a Réka DVD-ken Hamvai PG nyomja a zenét :)))
3/19 anonim válasza:
Bíró Icát még nem próbáltam,de Rubint Réka nagyon bejött! :)
4/19 anonim válasza:
Nekem a Béres Alexandra módszere nem jön be, tényleg követhetetlen is. Réka jobb. Icát nem tudom, de mint ember nem szimpi. Nem tudom, hogy amúgy milyen lehet.
5/19 anonim válasza:
Réka a legjobb, a hangja az tényleg gázos de elnézzük:) Béres Alexandra elmegy, Bíró Ica megy egyenesen szar, Én rá mondanám azt h követhetetlen!!
6/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek nekem is Réka módszere jön be jobban, csak kivancsi voltam más véleményére is, egyébként Réka DVD-je még csak 1 hete van meg, már 3x tornáztam ra és valoban garantált az izomláz:)
2009. júl. 23. 20:16
7/19 anonim válasza:
=>>> Béres Alexandra!!! :D
R.Rékától kiráz a hideg...
Amúgy R.Réka Béres Alexandránál tanult! :]
8/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt nem volt Réka dvd-m én is Béres Alexandrára szoktam tornázni de szerintem az sokkal unalmasabb mint a Rékáé, a Réka közben beszél h ne hagyd abba, csináld tovább, veled vagyok...stb az Alexandra meg mindig csak számolni szok
2009. júl. 23. 20:39
9/19 anonim válasza:
Réka pörgősebb, de B. A. jobban megmizgat, illetve olyan izmaid is megdolgoztatja, amit Réka nem. Réka túlságsan comb-és fenékköpontú, Alexandránál pl. a mélyhátizom is dolgozik.
10/19 anonim válasza:
RUBINT RÉKA!Maga a nő nem nagyon szimpi,meg a hangjától engem is már ráz a hideg,de használt és használ is a tornája.Béres Alexandra nálam nem nagyon volt hatásos.Nem szenvedtem/fogytam alatta feleannyit se mint Réka dvdjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!