Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megjöttem nyaralásból, ez...

Megjöttem nyaralásból, ez most víz vagy zsír?

Figyelt kérdés

3(vagy 4) napja jöttem meg nyaralásból, és lement 2-2,5 kg. Az gondolom víz volt. De most 2. napja hogy ugyanannyit mutat, pedig tegnap is edzettem, tegnapelőtt pedig rengeteget futottam!

A nyaralás alatt rengeteget zabáltam...:/ A nyaralás előtti súlyomhoz képest kb. 2-3 kg-al vagyok több. Lehetséges 1 hét alatt 2-3 kgot hízni zsírban?

2012. aug. 15. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Ez zsír. De biztosan megérte koplalni, hogy aztán egy hétig zabálhass...
2012. aug. 15. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. De mi az Istenért hiszitek ti azt,hogy egy nap futás után ("tegnapelőtt rengeteget futottam") majd lemegy bármilyen felesleg?! Hogy lehet ennyi eszetek? Fogyókúrázni ésszerűen és LASSAN kell,hogy ne járj így,hogy visszahízod. Gratulálok...
2012. aug. 15. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de -14 kg-ot tudhatok a hátam mögött... még kb. 2-3 kellene az álomsúlyig. Csak tudom, hogy kell fogyózni, ha már több mint 1 éve csinálom...
2012. aug. 15. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

ha tudod, akkor miért írsz ki kérdést?

1 hét alatt 1 kgnál többet nemigen hízhattál zsírban, kivéve, ha koplaltál előtte.

2012. aug. 15. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
miért ne hízhatott volna többet? fogyni nem lehet egészséges keretek között 1 kilónál többet hetente
2012. okt. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!