Megjöttem nyaralásból, ez most víz vagy zsír?
Figyelt kérdés
3(vagy 4) napja jöttem meg nyaralásból, és lement 2-2,5 kg. Az gondolom víz volt. De most 2. napja hogy ugyanannyit mutat, pedig tegnap is edzettem, tegnapelőtt pedig rengeteget futottam!
A nyaralás alatt rengeteget zabáltam...:/ A nyaralás előtti súlyomhoz képest kb. 2-3 kg-al vagyok több. Lehetséges 1 hét alatt 2-3 kgot hízni zsírban?
2012. aug. 15. 08:14
1/5 anonim válasza:
Ez zsír. De biztosan megérte koplalni, hogy aztán egy hétig zabálhass...
2/5 anonim válasza:
Lehetséges. De mi az Istenért hiszitek ti azt,hogy egy nap futás után ("tegnapelőtt rengeteget futottam") majd lemegy bármilyen felesleg?! Hogy lehet ennyi eszetek? Fogyókúrázni ésszerűen és LASSAN kell,hogy ne járj így,hogy visszahízod. Gratulálok...
3/5 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de -14 kg-ot tudhatok a hátam mögött... még kb. 2-3 kellene az álomsúlyig. Csak tudom, hogy kell fogyózni, ha már több mint 1 éve csinálom...
2012. aug. 15. 09:24
4/5 anonim válasza:
ha tudod, akkor miért írsz ki kérdést?
1 hét alatt 1 kgnál többet nemigen hízhattál zsírban, kivéve, ha koplaltál előtte.
5/5 anonim válasza:
miért ne hízhatott volna többet? fogyni nem lehet egészséges keretek között 1 kilónál többet hetente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!