Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinalok rosszul, amiert...

Mit csinalok rosszul, amiert nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Ìgyekszem odafigyelni az evesre. Kenyeret nem eszem, nagyon ritkan zsemlet, reggelire. Krumplit, rizst, tesztat szinten keveset (bar a hetvegen csaladi banzaj volt, ott ettem, bevallom). Edesseget max heti egyszer egy palcikas jegkremet, szerencsere jol birom edesseg meg sos nasik nelkül. Sok gyümölcsöt, zöldseget, amire csak telik. Sok vizet iszom. Alkoholt semmit, kavet sem.

A sporttal is haladok. Mar lassan 3 hete van berletem, heti 3-4szer megyek reggel edzeni, masfel-2 orara, kondis edzes is meg cardio is. (Gondolom nem a reggeli edzes a baj...)

Mit csinalok rosszul? Egy dkg-t se fogytam meg. 166 centi es kb 68-69 kg vagyok. Nem szamolok kaloriat, semmilyen különleges dietat sem követek, neha hibazom is, de annyira igyekszem...:S

21L

2012. aug. 13. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ott a baj, hogy nincs 1 fix diétád. Ez a néha eszek 1 kis csokit meg kevesebb tésztát, ritkán zsömlét stb. nálam se jött be... 2 éve kb 30kg felesleg volt rajtam, ebből diétával, súlyzós edzéssel, aerobbal lefaragtam 20kg ot, ez után visszaálltam a régi szar kajálásomra, (ami azért nem arról szólt, h mekibe ettem hetente 4x) azaz én is ettem tésztát meg kenyeret reggelire, édesség stb. viszont az edzést nem hagytam abba, de a súlyom azóta nem változott szóval önmagában az edzés kevés ,kell mellé a diéta is sajnos.
2012. aug. 14. 23:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a valaszt!

Az a gond, hogy itthon vagyok, csaladom van, nem talalhatom ki minden etkezesnel, hogy en nekem akkor most ezt meg ezt kell enni... Muszuj együtt enni a csaladdal, reszben legalabbis. De ha beköltözök a koliba, magam intezem a kajalasom, akkor mar több beleszolasom lesz a dolgokba. Addig meg igyekszem kitartani, es betartani amiket irtatok! :)

2012. aug. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!