Mit csinálok rosszul? Miért nem tudok fogyni?
Mozogj többet, egyél többet( de egészséges cuccokat ).
Sajna ennyi kalóriabevitelnél a szervezet takarékra áll, és ha majd megint elkezdesz normálisan táplálkozni, azonnal elkezd raktározni.
Tudom, irtó nehéz, de muszáj többet mozogni.Nekem bevált a reggeli 15-20 perces gyors torna, és este egy gyorsabb tempójú de nem megerőltető 20-30 perces séta.Nem sokkal több mozgás ez sem, de hatásosabb.:)
Nekem csak 25-30 kg-ig ment a fogyó, elfogyott az akaraterőm :S Igaz eljárok futni, meg inkább ahova tudok gyalog megyek nem busszal stb nem eszek zsíros kajákat stb de több kg nem megy le, nincs már erőm a fogyózáshoz
18/f
Fél óra torna édeskevés.
Nekem azt tanították, hogy fél óra után indul be a zsírégetés. (fiatal tanárom van a Testnevelési Egyetemről, vagy mi a fene)
De ha nem is igaz a fenti dolog, fél óra akkor is kevés, legalább 1 óra kéne, és nem csak olyan laza mozgás, hogy emelgeted a lábad, hanem valami jó kis torna, vagy bármi, ami intenzívebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!