Mi a véleményetek a Ws teleshop-os Alcachofa de Laon-ròl?
Figyu, nem kell szedni semmit, így se nézhetsz ki oyan rosszul.
Én i fogytam, és soha nem szedtem semmit. csak megválogattam, mit esze, sőt ettem szénhidrátot, csokit is, de csak rggel edzés előtt, mégis fogytam.
Az egyéin szokásaidhoz képest vegyél vissza kajálásból, és próbálj valamit mozogni. Fél óra bicót se enged naponta vagy futást?? az csa egy óra max tusolással, hasonlókkal együtt, vagy ha nem kelsz tul korán meló előtt is megcsinálhatod..
Ne haragudj, nem fejtettem ki magam érthetően.
Én táplálkozással, fogyással foglalkozom. Már több tucat "fogyasztó szert", velük kapcsolatos kudarcot, esetleg egészségkárosodást ismerek.
Most veszem a fáradságot, hogy leírjam amit ezen az oldalon bárki le tud írni, így szól "csodaszerek nem léteznek".
Ha egy olyan ember véleménye semmit sem számít, aki ezzel foglalkozik, akkor nem vagy egyedül - nyilván akik beszedtek minden sz.art, azoknak is mondták, mondtuk hogy ne tegyék, de nem hallgattak a jó tanácsra. Eredmény mi lett? Semmi, 10 rugó amit húsra, zöldségre költhettek volna elment a fenébe. Fogyással nem lettek előrébb..
a régi forma egészség kérdése is..
amíg gabonán, tejtermékeken élnek az emberek, addig ez a forma, az egészség csak romlik. egyébként a hízás-fogyás kérdését itt kellene keresni, nem fogyiszerekben.
ha valali az egészségét is kockára tenné a fogyásért, akkor is jogos a kérdés: miért nem fogy egészségesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!