Most mut csinálhatnék? Nagyon elrontottam?
ott rontottad el, hogy fogyókúráztál.
ez bunkónak fog tűnni, de én mindig azt mondom, hogy tinilányok nem értenek a táplálkozáshoz. nem azért, mert fiúk férfiak, vagy idősebb nők értenek, csak a fiatal lányokat sajnálom leginkább. tehát nem bántó céllal szoktam mondani.
na most, olyan hogy fogyókúra, nincs.
vagy normálisan eszel, és egészséges leszel - a testsúlyt is beleértve,
vagy egy csomót stresszelsz a kajáláson, diétán (már ne egészséges) és vagy lesz eredménye, vagy nem.
étkezés: hús, zöldség, olajos magvak, bogyók, gyümölcsök..
gabona, tej, nagy keményítő tartalmú növények nem emberi élelmiszerek. ennyi.
köszi a válaszokat
utolsó: veled nem érted egyet ne haragudj
persze hogy nem értesz egyet, mert nem tudod miről írtam. soha az életben nem hallottál még a szénhidrát fogyasztás egészségkárosító hatásairól, a tejben lévő növekedési hormonok testünkre gyakorolt hatásairól stb..
de egy atomfizikussal sem értenél egyet, lássuk ezt be.
lényeg az lesz, hogy amikor majd nem tudsz lefogyni, vagy eleged lesz a kalória számolgatásból, diétázgatásból, akkor tudd, hogy el kell hagyni a ch gazdag növényeket, gabonákat, tejet mert egészségtelenek.
meg hogy ezt átadd majd a gyerekednek, barátaidnak..
hogy legalább egy olyan 300-400 éven belül elkezdjen egészségesebb lenn ez a nép, mert egyelőre max. gyógyszeripar eltartónak nevezném, nem egészségesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!