Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mut csinálhatnék? Nagyon...

Most mut csinálhatnék? Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés
Ma nálam volt néhány barátnőm, iszogattunk,meg volt rágcsálnivalò (keksz, chips). A fogyòkúrám miatt ma direkt ezért kevesebbet ettem (lecsot, dinnyét, virslit) de viszont csipegettem a chipsből, meg ugye alkoholt is ittam, egy picit Mit csináljak? Hìzni fogok ettől?

2012. aug. 9. 01:21
 1/8 anonim ***** válasza:
1 alkalomtól még nem dől össze a világ! :)
2012. aug. 9. 02:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez az egész az életmódtól függ, hogy általában hogy élsz, nem pedig egy estétől. Egy este alatt sem lefogyni sem meghízni nem lehet. Ha ez így lenne, akkor csak besavanyodott képű szép testű embereket látnál, akik állandóan paráznak valamin, de gondolom te is látod, hogy ez nem így van (kevés kivétel persze létezik). Szóval nem történt semmi.
2012. aug. 9. 03:02
 3/8 Szoondiii ***** válasza:
8%

ott rontottad el, hogy fogyókúráztál.

ez bunkónak fog tűnni, de én mindig azt mondom, hogy tinilányok nem értenek a táplálkozáshoz. nem azért, mert fiúk férfiak, vagy idősebb nők értenek, csak a fiatal lányokat sajnálom leginkább. tehát nem bántó céllal szoktam mondani.

na most, olyan hogy fogyókúra, nincs.

vagy normálisan eszel, és egészséges leszel - a testsúlyt is beleértve,

vagy egy csomót stresszelsz a kajáláson, diétán (már ne egészséges) és vagy lesz eredménye, vagy nem.

étkezés: hús, zöldség, olajos magvak, bogyók, gyümölcsök..

gabona, tej, nagy keményítő tartalmú növények nem emberi élelmiszerek. ennyi.

2012. aug. 9. 08:49
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

utolsó: veled nem érted egyet ne haragudj

2012. aug. 9. 09:38
 5/8 Szoondiii ***** válasza:

persze hogy nem értesz egyet, mert nem tudod miről írtam. soha az életben nem hallottál még a szénhidrát fogyasztás egészségkárosító hatásairól, a tejben lévő növekedési hormonok testünkre gyakorolt hatásairól stb..

de egy atomfizikussal sem értenél egyet, lássuk ezt be.

lényeg az lesz, hogy amikor majd nem tudsz lefogyni, vagy eleged lesz a kalória számolgatásból, diétázgatásból, akkor tudd, hogy el kell hagyni a ch gazdag növényeket, gabonákat, tejet mert egészségtelenek.

meg hogy ezt átadd majd a gyerekednek, barátaidnak..

hogy legalább egy olyan 300-400 éven belül elkezdjen egészségesebb lenn ez a nép, mert egyelőre max. gyógyszeripar eltartónak nevezném, nem egészségesnek.

2012. aug. 9. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:
te nagyon okos lehetsz :)
2012. aug. 9. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
De téged sem vet fel az ész, különben nem kérdeznél ilyeneket! Lehet ezt a hsz-t is kiszedni, kényeske!
2012. aug. 9. 22:48
 8/8 Szoondiii ***** válasza:
nem.. én nem vagyok nagyon okos. ez csak a látszat...
2012. aug. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!