Ha mindennap futok 20 percet pályán akkor mennyi idő után látszik meg az eredmény? (bőv. Lent. )
Kezdetnek nagyon jó a 20 perc, később növelheted. A futás a legjobb, amit választhatsz, mert az egész testedet átmozgatja!
Egy hónap után biztosan látsz majd eredményt. Ajánlom, hogy ne csak a kilót, hanem a centimétereket is mérd. Tanulságos lehet.
Én egy hónap alatt majdnem megbolondultam, mert a súlyom nem csökkent, viszont a nacimból egyel kisebb kellett... nem tudtam felfogni. Akkor világosítottak fel, hogy milyen sötét vagyok, zsírt égettem és izmosodtam. Súly maradt, de a zsír ment :)
Hallgass közben zenét, Hamvai a legjobb választás, szerintem! Ütemes és ha elgondolkozol közben, észre se fogod venni, hogy már egy órája futkorászol.
Elég monoton sajnos egy pályán futni, a sok kör miatt, de kíméli a térdedet, ha füvön futsz.
Egyébként... a kondíciódtól függetlenül ne elégedj meg pár körrel. Az első könnyen megy, aztán fájni fog talán, de ha túllépsz egy bizonyos ponton és az agyad irányítja teljesen a testedet, akkor sokat fogsz tudni futni!
Jó, tudom, nem kérdeztél...
Szóval az én válaszom is egy hónap, és sajnálom a sok off-ot.
Puszillak,
Sacii, 17
ohh, ez hozzátartozott a kérdéshez, nem off volt :)
köszönöm, remélem hogy így lessz!!!
köszi a válaszokat, lécci írjatok még!
sok puszi sacii
énis 15 vagyok, 166 centi,és 59 kilo :'(
énis szoktam futni, de min.egy héten egyszer. valamit muszáj tennem nekemis,mert ez így nagyon nemjó. amugy senki nem néz 59(:|) kilónak,énse látom magamat annyinak..de mégis ennyi vagyok. most elolvastam a kérdésedet,és úgy döntöttem,hogy még most gyorsan lemegyek futni. köszi az ambíciót vagy mit xD
és ez már tényleg OFF volt:D bocsi:)
nemgond!! örülök, hogy megadtam a kezdőlöketet! :)
írjatok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!