Nagyon kövér vagyok? Mennyit kellene fogynom? (KÉP)
Figyelt kérdés
Elég sokat felszedtem vagyis 5kg-ot ami igen csak meglátszik.. viszont hamar leszeretném adni.. kb 1 hónap alatt! Tud valaki ajánlani valami étrendet? Főleg a hasam és a combom a probléma .. :( Segítsetek léccii :(2012. aug. 8. 21:36
2/10 anonim válasza:
Átlátszik a bugyid . :| De tetszik.
3/10 anonim válasza:
itt a link...nem tudtok másolni? mind egy is :) [link]
5/10 A kérdező kommentje:
Fekete.. és nem látszik át mert van benne egy fekete "betét" nem tisztsaági .. :DD
2012. aug. 8. 22:15
7/10 anonim válasza:
csak azert kerdeztem mert furcsa hejre linkeltel :D
amugy teljesen ok, ha fogyni akarsz akkor sok hust es zoldseget egyel (irhatnek konkret dietat is de sokaknak nem tetszik ink. koplalnak) igyal sok vizet( 20kg-kent egy liter) es csinalj aerob mozgast(heti 3-4*40-50 perc kocogas vagy tempos seta)
de ha konkretan erdekel: napi 2-3 feherje/tskg es 1,5-2,5g ch/tskg
ezeket ehetsz:
feh.: sovany husok, turo, halak, tojas.
ch.: rizs, zab, tk kenyer, tk teszta es sok zoldseg.
9/10 anonim válasza:
Lol, ott a puncid nem látod? Amúgy kőkeményen szúrnálak!
10/10 anonim válasza:
nézzétek a jó oldalát legalább borotválja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!