Pajzsmirigy alulműködés esetén hogyan fogyhatok?
a jódot csak megjegyeztem, mivel szóba jött. ha valakinek hiánya van, akkor nem biztos, hogy a jódozott só elég.
ezt a ch dolgot nem értem, de nem biztos, hogy mindenkinek olyan az ízlése mint a Tiéd.. nem kell szénhidrátot enni, nem értem az ilyen 10-20g, 100g miért jó középutak. nyilván jobb mint a 300g ch/nap, de tök felesleges direkt erőltetni a ch fogyasztást.
ha pedig a paleósról jogosan feltételezhető, hogy halálosan nagyot üt (mert ugye taichizik), akkor nem szólunk be neki. még a végén kiderül, hogy karddal is tud bánni, és pikk-pakk átvágott inakkal tud valakit helyben hagyni. ;)
Szia Kérdező!
Ugyanezzel a problémával küzdök, mint Te. Mikor kiderült nálam az alulműködés keményen elkeztem fogyókúrázni, az elején semmi, aztán 2 hónap alatt lement 10 kiló. Most megint rossz volt a TSH-m (7.5) és a fogyás is megállt, pedig az álom alakhoz kellene még -6kg. Nem estem kétségbe, folytatom azt az életmódot, amit eddig, mert így legalább hízni nem hízok. A módszerem félpaleolit...ami nálam annyit jelent: nem iszom és nem eszem tejterméket (kivétel a sajt, de azzal is módjával), sem semmilyen kenyérfélét, liszteset. Hús és zöldség az ebéd, vacsora általában dinnye:) És a fehér cukrot xilit-re cseréltem. X-body-ra járok hetente 2x, és most keresztedzésnek újra elkezdem a zumbát.
Remélem tudtam segíteni;)
Üdv. egy sorstársad
azért jegyezzük meg, a hormonháztartásunkra hatalmas hatással van az, hogy mit eszünk.
a gluténnak a pajzsmirigyre, a szénhidrátoknak, tejeknek a hasnyálmirigyre (inzulin kiválasztás) van hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!