Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pajzsmirigy alulműködés...

Pajzsmirigy alulműködés esetén hogyan fogyhatok?

Figyelt kérdés
Egy másfél hónapja szedem a gyógyszert, heti 4-5 alkalommal futok egy órát, napi 100-120 g szénhidrátot viszek be, és nagyjából 1200-1300 kcalt. Eredmény: semmi. Valaki nem tud valamit, amivel még is elérhetnék valamit? Mindenképpen le akarok fogyni.

2012. aug. 8. 14:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jól van, köszi a válaszokat. szerintem befektetek egy személyi edzőbe, végül is az ember jóval feleslegesebb dolgokra is el szokta cseszni a pénzét.
2012. aug. 9. 09:39
 12/21 Szoondiii ***** válasza:

a jódot csak megjegyeztem, mivel szóba jött. ha valakinek hiánya van, akkor nem biztos, hogy a jódozott só elég.

ezt a ch dolgot nem értem, de nem biztos, hogy mindenkinek olyan az ízlése mint a Tiéd.. nem kell szénhidrátot enni, nem értem az ilyen 10-20g, 100g miért jó középutak. nyilván jobb mint a 300g ch/nap, de tök felesleges direkt erőltetni a ch fogyasztást.

ha pedig a paleósról jogosan feltételezhető, hogy halálosan nagyot üt (mert ugye taichizik), akkor nem szólunk be neki. még a végén kiderül, hogy karddal is tud bánni, és pikk-pakk átvágott inakkal tud valakit helyben hagyni. ;)

2012. aug. 9. 09:48
 13/21 Area válasza:

Szia Kérdező!

Ugyanezzel a problémával küzdök, mint Te. Mikor kiderült nálam az alulműködés keményen elkeztem fogyókúrázni, az elején semmi, aztán 2 hónap alatt lement 10 kiló. Most megint rossz volt a TSH-m (7.5) és a fogyás is megállt, pedig az álom alakhoz kellene még -6kg. Nem estem kétségbe, folytatom azt az életmódot, amit eddig, mert így legalább hízni nem hízok. A módszerem félpaleolit...ami nálam annyit jelent: nem iszom és nem eszem tejterméket (kivétel a sajt, de azzal is módjával), sem semmilyen kenyérfélét, liszteset. Hús és zöldség az ebéd, vacsora általában dinnye:) És a fehér cukrot xilit-re cseréltem. X-body-ra járok hetente 2x, és most keresztedzésnek újra elkezdem a zumbát.

Remélem tudtam segíteni;)

Üdv. egy sorstársad

2012. aug. 9. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
A xilit nagyon jó, csak ne lenne ennyire drága:D
2012. aug. 9. 09:56
 15/21 anonim ***** válasza:
A tai chi az semmit sem ér a golyó ellen, szóval ezzel ne hencegjél inkább senki előtt:D
2012. aug. 9. 10:01
 16/21 Szoondiii ***** válasza:
Area válasza tetszik, csak nagyon vigyázzon a Zumbával, mert sajnos sokaknak ment szét a térde, bokája zumbázás közben. Kívánom a legjobbakat!
2012. aug. 9. 10:06
 17/21 Area válasza:
Egyetértek a térdes dologgal, ezért nem tartok zumbaórákat már;) Csak itthon magamnak, amikor kedvem van, a xillit ára bejön belőle:D
2012. aug. 9. 15:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Aera! szóval akkor igazából ez az egész attól függ, hogy milyen a pajzsmirigy értékem? tehát, amikor normális, akkor beindul a fogyás, ugye? de olvastam olyan eseteket is, hogy ez nem feltétlenül jön be így. vagy csak reméljem a legjobbakat?
2012. aug. 9. 23:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Lényegében igen. Ha nem megfelelő a hormonháztartás, ha megfeszülsz, akkor sem tudsz fogyni. Létezik ez ellentéte formában is, ha túlműködik, az illet bevihet napi 10 000kcalt is, akkor sem tud hízni, képtelen rá.
2012. aug. 10. 07:50
 20/21 Szoondiii ***** válasza:

azért jegyezzük meg, a hormonháztartásunkra hatalmas hatással van az, hogy mit eszünk.

a gluténnak a pajzsmirigyre, a szénhidrátoknak, tejeknek a hasnyálmirigyre (inzulin kiválasztás) van hatása.

2012. aug. 14. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!