Pajzsmirigy alulműködés esetén hogyan fogyhatok?
Akkor nemrégiben voltál kontrollon, ugye? Mit mutatott? Rendben vannak az értékek, tehát jó a gyógyszeradag?
Én, ahogy beállították, elkezdtem keményen sportolni és diétázni, végre fogytam is. Előtte bármit tettem, egy deka sem ment le.
0 szénhidrát, hús + zöldség, 0 tej.
legalábbis kezdetnek, aztán meglátod, hogy változik-e az állapotod. kcal meg 100g ch ezek nem megoldások..
Voltál kontrollon is, vagy csak szeded a gyógyszert?
Napi egy óra futással, 1300 kalóriával és 120 g szénhidráttal simán fogynod kéne. 3 út lehetséges:
1-nem ennyi kalóriát viszel be, csak rosszul számolsz
2-sokkal több ch-t viszel be, ez is elszámolás
3-a gyógyszer nem jó, vagy kicsi az adag és alulműködik még mindig a pajzsmirigyed, akkor nem fogsz fogyni
Jódot eszel?
Én sem tudok fogyni!Ugyanez a betegségem.Mikor kiderült,elmentem edzőterembe.6 hónapig jártam edzeni,személyi edző felügyeletével zajlott minden.Diétáztam is.Egy gramm nem ment le...Annyit értem el,hogy nem híztam ...
Szóval én feladtam.
HA azt fogyasztasz, akkor az elég, nem kell belőle sok, de sokan még annyit se visznek be, az ártézi víz fogyasztása ajánlott mindig, nagyon minimális van benne, nem lehet túladagolni vele:)
Várj még vele, ha jók az értékek, a szervezetnek idő kell, mire kapcsol, a fogyás nem olyan egyszerű dolog. Ha a pajzsmirigyhormonod szintje kezd normalizálódni, meg fog indulni a fogyásod is. Nem hiába van, hogy akinek a pajzsmirigyével van gond, 2 hét alatt 10 kgot hízni és 10et fogyni is.
jód - ha kevés a testedben, van belőle tápkieg is.
120g CH minek? miért nem 0 gramm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!