Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pajzsmirigy alulműködés...

Pajzsmirigy alulműködés esetén hogyan fogyhatok?

Figyelt kérdés
Egy másfél hónapja szedem a gyógyszert, heti 4-5 alkalommal futok egy órát, napi 100-120 g szénhidrátot viszek be, és nagyjából 1200-1300 kcalt. Eredmény: semmi. Valaki nem tud valamit, amivel még is elérhetnék valamit? Mindenképpen le akarok fogyni.

2012. aug. 8. 14:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Akkor nemrégiben voltál kontrollon, ugye? Mit mutatott? Rendben vannak az értékek, tehát jó a gyógyszeradag?

Én, ahogy beállították, elkezdtem keményen sportolni és diétázni, végre fogytam is. Előtte bármit tettem, egy deka sem ment le.

2012. aug. 8. 14:31
 2/21 Szoondiii ***** válasza:
0%

0 szénhidrát, hús + zöldség, 0 tej.

legalábbis kezdetnek, aztán meglátod, hogy változik-e az állapotod. kcal meg 100g ch ezek nem megoldások..

2012. aug. 8. 14:38
 3/21 anonim ***** válasza:

Voltál kontrollon is, vagy csak szeded a gyógyszert?

Napi egy óra futással, 1300 kalóriával és 120 g szénhidráttal simán fogynod kéne. 3 út lehetséges:

1-nem ennyi kalóriát viszel be, csak rosszul számolsz

2-sokkal több ch-t viszel be, ez is elszámolás

3-a gyógyszer nem jó, vagy kicsi az adag és alulműködik még mindig a pajzsmirigyed, akkor nem fogsz fogyni

Jódot eszel?

2012. aug. 8. 15:39
 4/21 anonim ***** válasza:

Én sem tudok fogyni!Ugyanez a betegségem.Mikor kiderült,elmentem edzőterembe.6 hónapig jártam edzeni,személyi edző felügyeletével zajlott minden.Diétáztam is.Egy gramm nem ment le...Annyit értem el,hogy nem híztam ...

Szóval én feladtam.

2012. aug. 8. 19:47
 5/21 A kérdező kommentje:
jaja, tegnap voltam kontrollon. minden értékem normális, és kérdeztem is a doktornőt a fogyással kapcsolatban. mivel még csak másfél hónapja szedem a gyógyszert, azt mondta várjak még, mert a fogyáshoz kell idő. a szénhidrát értékem tuti, hogy ennyi, a kalória lehet valamivel több, de mindenképp 1500 alatt van. arra gondoltam, hogy belefektetek egy személyi edzőbe, valahol ajánlotta egy szintén pajzsmirigy alulműködéssel kínlódó srác, aki ezzel fogyott le. amúgy tejet miért nem szabad bevinni? ja, és jódot nem viszek be, úgy olvastam, hogy nem tanácsos csak úgy magamtól neki állni, mert túl is adagolhatom. ezen kívül megfordult a fejemben még a homeopata és a természetgyógyász, hátha tudnak vele valamit kezdeni.
2012. aug. 9. 06:46
 6/21 anonim ***** válasza:
Két fő jódforrásunk van csak, az ártézi víz és a jódozott só használata. Ha nincs elegendő jód a szervezetedben, a tested nem tud rendesen működni. Amíg ezt nem tisztázod, hiába a személyi edző, semmit sem fog tudni kezdeni, először minden szervi bajt kell megszüntetni. 120 g ch-val, 5x 1 óra futással és 1500 kalóriával simán fogynod kéne, még mindig valami gond van a pajzsmirigyed körül.
2012. aug. 9. 07:38
 7/21 A kérdező kommentje:
hát, az értékeim jók. nem lehet, hogy a doktornőnek igaza volt? vagy csak vetít? mármint, hogy várnom kellene még a fogyásra egy másfél hónapot? mert viszek be jódot, jódozott sót és ilyeneket. de akkor mit ajánlanál? valamilyen gyógyszert vagy micsodát? és mennyit?
2012. aug. 9. 07:56
 8/21 anonim ***** válasza:

HA azt fogyasztasz, akkor az elég, nem kell belőle sok, de sokan még annyit se visznek be, az ártézi víz fogyasztása ajánlott mindig, nagyon minimális van benne, nem lehet túladagolni vele:)

Várj még vele, ha jók az értékek, a szervezetnek idő kell, mire kapcsol, a fogyás nem olyan egyszerű dolog. Ha a pajzsmirigyhormonod szintje kezd normalizálódni, meg fog indulni a fogyásod is. Nem hiába van, hogy akinek a pajzsmirigyével van gond, 2 hét alatt 10 kgot hízni és 10et fogyni is.

2012. aug. 9. 08:04
 9/21 Szoondiii ***** válasza:

jód - ha kevés a testedben, van belőle tápkieg is.

120g CH minek? miért nem 0 gramm?

2012. aug. 9. 08:11
 10/21 anonim ***** válasza:
Na a paleolit:D A 120 g ch is annyira kevés, hogy borzasztó, 2g/ testtömegkg kell szálkásításhoz, a 120 g egy 60 kgos ember fogyókúrás ch adagja, ne mondjunk már ekkora butaságot. A jódos tápkieggel óvatosan, mert a túladagolása épp olyan veszélyes, mintha nincs. Ha az orvosod külön nem javasolta, annak a szintje valószínűleg rendben van.
2012. aug. 9. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!