Lehet hogy pajzsmirigy alul működésem van. Még nem tudják biztosan és csak decemberre adtak beutalót. Szerintetek ha ilyen későre adnak akkor nem lehet komoly ugye? Hogyha van és normálisan kezelik akkor is elfogok hízni?
Milyen vizsgálatból gondolják, hogy pm alulműködésed van? Nyugodj meg,biztosan nincs nagy baj. Nekem is alulműködésem van, szedem a gyógyszert és minden rendben :)
2012. júl. 11. 19:55
2/8 anonim válasza:
Egy vérvételből meg lehet állapítani a hormonszintet - amit sajnos a háziorvos nem rendelhet egy ideje :( De, hogy decemberre kaptál időpontot, az felháborító!
2012. júl. 11. 19:56
3/8 A kérdező kommentje:
csak annyi volt hogy mivel lisztérzékeny vagyok ezért szokott lenni éves vizsgálat és vérvétel és ezúttal több dolgot is megmértek. tegnap mentem el a leletért ott nem mondtak semmit és mivel én ránézve a leletre nem nagyon értek hozzá, csak ma hívtak telefonon hogy majd decemberben kell menni vérvételre pajzsmirigy alul működés miatt
a választ köszi :)
2012. júl. 11. 19:58
4/8 anonim válasza:
Tsh-t nem néztek vérvételen?
2012. júl. 11. 19:59
5/8 A kérdező kommentje:
azt nem.
2012. júl. 11. 20:01
6/8 A kérdező kommentje:
én is eléggé fel vagyok háborodva mert olvastam pár tünetet és ha télleg van ilyenem és előjönnek a tünetek akkor legyek rosszkedvű 6 hónapig? az meg a másik hogy ezt telefonon közlik velem és még információt se adnak -.-
2012. júl. 11. 20:13
7/8 anonim válasza:
Azért az elég érdekes, hogy ha nem néztek Tsh-t, akkor mi alapján gondolják, hogy pajzsmirigy alulműködésed van?
Egyébként van valami tüneted? Pl hajhullás, feledékenység, székrekedés, hízás?
És ne aggódj! Ha mégis ez a betegséged van és szeded rá a gyógyszert, nem fogsz elhízni. Nem minden alulműködős beteg kövér! :)
Bár én nem várnék fél évet, előbb megcsináltatnám a vérvételt, hogy ne izguljak olyan sokáig. Nekem a háziorvosom ír beutalót a laborba, talán megkérdezheted a tiédet vagy vannak magán laborok, igaz ott fizetni kell érte.
2012. júl. 13. 00:57
8/8 A kérdező kommentje:
ilyen nagyobb tünetek nincsenek csak annyi hogy néha zsibbad a a kezem v. lábam egy 10 percet. Egyébként a vizsgálat eredményét ma elvittem a háziorvoshoz és ő csak annyit mondott hogy egyek több hús, gyümölcsöt, vitamint szóval most kissé megnyugodtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!