Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cukorelvonás (csoki, és a...

A cukorelvonás (csoki, és a többi nasi) okozhat remegést?

Figyelt kérdés
Csak mert 2. napja diétázom, semmi cukor, és remeg a kezem, plusz gyilkolni tudnék egy kis édességért. :( Eddig nagyon sok csokit ettem, napi szinten zabáltam a nasst. De elég volt, most nagyon szépen tartom magam, csak éppen folyamatosan remegek, s nem értem, mi az oka.
2012. aug. 7. 11:14
1 2 3 4
 21/32 Szoondiii ***** válasza:

bakker, Aczél vagyok - táplálkozáshoz és harcművészethez értek, nem gazdasághoz - és ez így is fog maradni, mert ebben vagyok jó, nem valószínű, hogy másban ennyire jó leszek valaha. viszont sokan lóf.aszt sem tudnak táplálkozásról, keress köztük gazdasági szakértőt..

ha drága a hús és a zöldség, akkor is azt kell enni.. ha nem futja rá, akkor eszel mást, ez van. de nem engem kell szapulni ezért.

a gyógyszer is drága, ha nem futja rá akkor nem eszed.

ez mindennel így van.

2012. aug. 8. 13:00
 22/32 anonim ***** válasza:
Te szapulod azokat, akik nem így tesznek, csak miheztartás végett írtam.
2012. aug. 8. 13:32
 23/32 Szoondiii ***** válasza:

Jogosan szapulom, majd megtanulnak így enni.

Képzeld el mit csapok, ha meglátom hogy egy pékségben valaki kis süteményeket vesz. Na azért általában nem rontom el minden nap valakinek az életkedvét, de előfordul.

2012. aug. 8. 13:40
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem, ettől nem fog senki megtanulni táplálkozni, csak közutálatnak fogsz örvendeni:D

Ha egy pékségben pedig szót emelsz a sütemények ellen, az üzletrontásnak minősül.

2012. aug. 8. 14:16
 25/32 anonim ***** válasza:

Szondi, Aczél, vagy akárki is vagy te: takarodjál már innen a hülye elméleteiddel együtt, mert senkit nem érdekel!

Nem értesz te semmihez, csak a szád jár, és nem tudom, hogy miért akarsz egyszemélyes harcot vívni a világ ellen, de inkább magaddal foglalkoznál, mert én meg az ilyen bunkóknak tudnék behúzni egyet, de nagyon!!!

2012. aug. 8. 14:26
 26/32 Szoondiii ***** válasza:

behúznál? :D akkor egy erőszakos majom vagy.

kettőnk között a különbség? én tudok ütni, viszont senkinek sem akarok behúzni. nem nézlek le, de röhejes ez az agresszív, főemlős viselkedés..

egyszemélyes harc a világ ellen? mi nekem a világ, ha nem egy jó kis játéktér?

- -

üzlet rontás? és a népmérgezés, az smafu?

2012. aug. 8. 14:34
 27/32 anonim ***** válasza:
Azért ilyet állítani, hogy a pék mérgezi a népet, az elmebaj határait súrolja, egy ilyenért nem csak üzletrontás miatt fognak jogilag felelősségre vonni, hanem korlátozni fogják a cselekvőképességedet is.
2012. aug. 8. 14:36
 28/32 Szoondiii ***** válasza:

jaj, csak ne..!

ha bárki ismeri a finomított szénhidrátok, a glutén élettani hatásait az igen, belátja, hogy mérgező.

nem kell tudomást venni erről, te röhögve elsétálhatsz haldokló szívbeteg, cukorbeteg emberek mellett.. én kicsit komolyabban tekintek erre..

2012. aug. 8. 14:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Warning! Superhero incoming!
2012. aug. 8. 15:02
 30/32 Szoondiii ***** válasza:

brace yourselves!

nem tértünk el kissé az alap témától?

a Kérdező hogy van, remeg még?

2012. aug. 9. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!