Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnám elmulasztani a...

Hogyan tudnám elmulasztani a remegést?

Figyelt kérdés

Holnap suli és teljesen ki vagyok akadva. Hányingerem van,szerintem ma még kidobom a rókát,remegek, fázok,és nagyon félek.

Hogyan lépjek túl ezen?

18/L

2012. jan. 2. 09:16
 1/4 b_smart ***** válasza:
Sokan voltunk így! Ünnepek után sz@r visszamenni. Próbálj meg a jóra koncentrálni! Ja és gondolkodj! Mitől félsz? Egy osztálytárstól? Tanártól? Tantárgytól? Mindig meg kell keresni a félelem kiváltó okát, utána lehet felvenni a harcot. Szóval írj.
2012. jan. 2. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretek társaságban lenni,olyan csendben szenvedő típus vagyok. Jobb szeretek egyedül lenni. meg utálom az osztályfőnőkőm... a jegyeim meg hát bukom sok tárgyból amit második félévben kijavítok,de ez miatt is szarul érzem magam...
2012. jan. 2. 19:37
 3/4 anonim válasza:

sztem félsz másoktól de próbálj meg egy kis erőt venni magadon és szarj le mindent. ők is ugyanúgy emberek mint te :) akaraterő nagyon sokat tudna segíteni mert magadba dől el minden. remélem segítettem

18/f

2012. jan. 2. 23:35
 4/4 b_smart ***** válasza:
Valahogy össze kell szedned magad, mert az egész élet egy megmérettetés! Találnod kell módot arra, hogy elfogadd magad először is. De semmiképpen ne add fel. Olvass önismereti könyveket, könyvtár tele van vele, nem kell megvenni. Ha valamiben jobb vagy, az máris ad erőt. Mi érdekel legjobban? Van amiben nagyon jó vagy?
2012. jan. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!