Mi a fene ez? Miért dagadt be, miért vizesedik a lábam?
Tegnap meg tegnapelőtt sokat ettem, főleg ch-t. Ma megyek nyaralni (hétfő) reggel indulunk, és délután már strandon vagyunk.
Igazából csak -2kg kéne már, ezért picit "szabadabb" vagyok evés terén, és 2 napra elszabadult nyaralás előtt velem a világ, sajnálom...:S de rohadtul "húzódik" a bőr most így éjjel a lábamon érzem meg ha ránézek a lábfejemre olyan dagadt vizes! Nem szokott ilyen lenni...
lehet attól van hogy sok cukrot, ch-t sósat ettem? Zsírosat nem is csak rengeteg szénhidrátot... és alapjáraton nem eszek ennyi ch-t inkább fehérjét... mitől vizesedhetek és holnapra ugye elmúlik mire leérünk a strandra? Help?
Mivan? A láb max szívelégtelenségtől vizesedik be, nem attól, hogy cukrosat eszel előző nap.
Vagy önképzavarod van, vagy még mindig duci vagy. Mellesleg attól, hogy már csak 2 kilót akarsz fogyni, nem jelenti azt, hogy akkor szabadon zabálhatsz össze minden szart...
A fogyás nem kúra, hanem életmód!
A kínaiak több okot is tudnak vizesedésre. Igen, lehet szív, vese probléma is.
Az, hogy zsírosat nem ettél, de rengeteg szénhidrátot valószínűleg az egyik legrosszabb dolog, amit táplálkozás terén csinálhattál.
Szerencséd van annyiból, hogy ha betegséged nincs, akkor a tested jól reagál a kajálásra. Amint s.zart eszel, azt megérzed és látszik is. Hagyományosan kéne enned, sok zöldséget, húsokat, magvakat. Mondjuk nem csak neked..
te tudsz írni? :O
szerinted miért dagadt be a lába? biztos azért, mert a szuper kaják semmi hatással nem voltak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!