Nagyon dagadt vagyok? Hány kilónak néztek?
Figyelt kérdés
[link] Most éppen diétázom eddig 6 kilót adtam le de ez még a régebbi képem amikor nem fogyóztam. Hány kilónak néztek?? És mennyit kellene még fogynom?? Amúgy elfogom mondani hány kiló vagyok és hány cm :) Léccives normális válaszokat. Nagyon de nagyon dagadt vagyok??2012. júl. 24. 19:46
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
de láttam már súlyzót :) Amúgy szoktam súlyzózni és mostmár normálisabban nézek ki szerencsére mondjuk még van rajtam felesleg :) Amúgy hány kilónak nézel?? Jah amúgy szoktam mindennap esténként futni :)
2012. júl. 24. 19:53
3/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány kilónak néznek mások? Nem a mérleg mondja meg, hogy ki csinos meg ki nem. A vélemények számítanak, az összkép, meg ahogy te érzed magadat.
Nem voltál nagyon dagadt 6 kilóval ezelőtt, de vékony se. Szerintem a képhez képest összesen 10 kilót kell leadnod, tehát még 4-et. Sok sikert.
Ja, és minek a súlyzó? Nem csak azzal lehet tornázni.
4/11 anonim válasza:
Sztem 80 esetleg 85 kg vagy, de annyira nem vészes a kinézeted főleg ha adtál le magadról azóta néhány kilót:)
Bár én kicsit kerülném a csípő nadrágokat
5/11 anonim válasza:
Egészséges vagy? Jól érzed magad? Nincsenek gyomor problémáid? Akkor minek ez a nagy fogyózás? Tudod egyeltalán hogy kell ésszerűen fogyózni? Na figyelj! Egy kérdésem van! A zsirban oldódó vitaminok szerinted elraktározódnak a szervezetedben? NE FOGYÓZZ! Mozogj inkább 10 perccel többet egy nap,de edd azt,amit megkívánsz! Hidd el,jobban jársz!
6/11 anonim válasza:
Ja,és nem leoltás akart lenni,de gondolom fiatal vagy még... Tényleg gondold meg hogyan fogyózol! Mennyi idő alatt fogytál 6 kilót?
7/11 anonim válasza:
zsírt égess, mert az zsír ha még alá is pakolsz 20 kiló izmot :D, de nem biztos hogy akkor eléred a kívánt kinézetet...
8/11 anonim válasza:
olyan 75-82kg lehetsz és olyan 167-172cm
9/11 anonim válasza:
170/75-78 körül.
És igen, ebből kb 10 kg mínusz. Azaz mostmár 4.
De nagyon fiatalnak tűnsz, akinek még nincs kialakulva a testalkata, az arányai,én kb 15 évesnek nézlek...
10/11 anonim válasza:
Van rajtad +10 kg. Nem diétáznod, hanem sportolnod kell.
Rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!