Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok? Hány...

Nagyon dagadt vagyok? Hány kilónak néztek?

Figyelt kérdés
[link] Most éppen diétázom eddig 6 kilót adtam le de ez még a régebbi képem amikor nem fogyóztam. Hány kilónak néztek?? És mennyit kellene még fogynom?? Amúgy elfogom mondani hány kiló vagyok és hány cm :) Léccives normális válaszokat. Nagyon de nagyon dagadt vagyok??

2012. júl. 24. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon de nagyon dagadt:

[link]

Nagyon dagadt:

[link]

Dagadt:

[link]

Te egy picit zsíros vagy, de ez azért van, mert gondolom még nem láttál súlyzót.

2012. júl. 24. 19:51
 2/11 A kérdező kommentje:
de láttam már súlyzót :) Amúgy szoktam súlyzózni és mostmár normálisabban nézek ki szerencsére mondjuk még van rajtam felesleg :) Amúgy hány kilónak nézel?? Jah amúgy szoktam mindennap esténként futni :)
2012. júl. 24. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy hány kilónak néznek mások? Nem a mérleg mondja meg, hogy ki csinos meg ki nem. A vélemények számítanak, az összkép, meg ahogy te érzed magadat.

Nem voltál nagyon dagadt 6 kilóval ezelőtt, de vékony se. Szerintem a képhez képest összesen 10 kilót kell leadnod, tehát még 4-et. Sok sikert.

Ja, és minek a súlyzó? Nem csak azzal lehet tornázni.

2012. júl. 24. 20:07
 4/11 anonim válasza:
48%

Sztem 80 esetleg 85 kg vagy, de annyira nem vészes a kinézeted főleg ha adtál le magadról azóta néhány kilót:)

Bár én kicsit kerülném a csípő nadrágokat

2012. júl. 24. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Egészséges vagy? Jól érzed magad? Nincsenek gyomor problémáid? Akkor minek ez a nagy fogyózás? Tudod egyeltalán hogy kell ésszerűen fogyózni? Na figyelj! Egy kérdésem van! A zsirban oldódó vitaminok szerinted elraktározódnak a szervezetedben? NE FOGYÓZZ! Mozogj inkább 10 perccel többet egy nap,de edd azt,amit megkívánsz! Hidd el,jobban jársz!
2012. júl. 24. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Ja,és nem leoltás akart lenni,de gondolom fiatal vagy még... Tényleg gondold meg hogyan fogyózol! Mennyi idő alatt fogytál 6 kilót?
2012. júl. 24. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
zsírt égess, mert az zsír ha még alá is pakolsz 20 kiló izmot :D, de nem biztos hogy akkor eléred a kívánt kinézetet...
2012. júl. 24. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
olyan 75-82kg lehetsz és olyan 167-172cm
2012. júl. 24. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:

170/75-78 körül.

És igen, ebből kb 10 kg mínusz. Azaz mostmár 4.

De nagyon fiatalnak tűnsz, akinek még nincs kialakulva a testalkata, az arányai,én kb 15 évesnek nézlek...

2012. júl. 24. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Van rajtad +10 kg. Nem diétáznod, hanem sportolnod kell.

Rajtad múlik.

2012. júl. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!