Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem Vas-ban dús...

Mondanátok nekem Vas-ban dús ételeket?! Milyen életmódja legyen egy vérszegénynek?

Figyelt kérdés
A nyár elején kiderült hogy vérszegény vagyok, és azóta csak rosszabbodik az állapotom. Tanácstalan vagyok!

2012. aug. 4. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia .. próbálj meg enni sok májat spenótot de itt korrekten le van írva http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
2012. aug. 4. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megengeded, én egy könyvet javasolnék, a címe "80/10/10 étrend". A könyv megadja neked azt a tudást, ami ehhez a nagyon egyszerű étrendhez kell, és amivel megérted, hogy miért ez az étrend adja a lehető legjobb gyógyírt a hiányodra.
2012. aug. 4. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Egesz gyerekkoromban verszegeny voltam, igy tellett, sosem segitett semmi szer.

Mig kb 25 evesen egy nöi magazinban azt olvastam, egy megmosott almaba egy szeget beleszurni, egy napig allni hagyni, es igy megenni minden nap egy almat. Ehhez vettem egy uj, hasznalatlan szeget, es 3 hetig kitartoan csinaltam. Az alma egesz mashogy izlett. Es azota olvastam ugyanerröl ezt karosnak beallito cikkeket, ehhez nem tudok hozzaszolni, de az teny, hogy nekem ez segitett! Azota ujabb majdnem 20 ev telt el, azota minden rendben vas-ügyben.

Mai eszemmel utananeznek a Schüssler-soknak, talan abban van ilyen.

Es azota olvastam: a vas csak C vitaminnal együtt szivodik fel, azaz fontos a megfelelö C vitaminbevitel mellette, szükseg eseten tabletta. Szerintem nalam emiatt nem szivodott fel 2 evtizedig a vas.

2012. aug. 4. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
egyéb borsófozeléket én is vérszegény vagyok de a borsóó segíít :D sok benne a vas :D
2012. aug. 5. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Humet-R-nek hívják a készítményt, gyógyszertárban lehet kapni, az egyik legjobb ilyen oldat. A vas felszívódásához jelen kell lenni egyéb anyagoknak is, ebben az is benne van.
2012. aug. 5. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!