Hogyan vegyem rá sértődés nélkül?
Barátnőm az utóbbi pár évben felszedett kb 10 kilót. Pontosat nem tudok mert nem hajlandó előttem mérlegre állni. A lényeg hogy tisztában van vele hogy fogynia kéne, és szeretne is, de valahogy sosem akarja rászánni magát. Eddig bárhogy próbáltam rávezetni sértődés lett a vége.
Női véleményekre lennék kíváncsi.
Nagyon szeretem és nem ezen fog múlni a kapcsolatunk, de sokat jelentene...
Sok az antibébi tabletta :D
szerintem kezdjetek el együtt futni meg stb.
Tabletta nincs!
Próbáltam, nem jött be.
Hagyd békén a témával. Amíg azzal fogod nyaggatni, hogy fogyjon, addig a "csak azért sem" elv fog érvényesülni, és csak azért sem fog semmit csinálni. Szintén felejtsd el a "nekem így is tetszel, de..." kezedtű mondatokat. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de ez a legnagyobb sértés, amit egy lánynak mondani lehet. Azt meg végképp ne kérd tőle, hogy ELŐTTED álljon mérlegre, mert ezzel csak megalázod. Nem csoda, hogy mindig sértődés a "rávezetés" vége.
Ha leakadsz a témáról, nem fogod forszírozni, meglátod, hogy kezdeni fog magával valamihez :) Neki magának kell eldönteni, hogy SAJÁT MAGÁÉRT akar valamit tenni. Neki kell eldönteni, hogy itt az ideje elkezdeni.
Ha belekezd a fogyókúrába, akkor jössz képbe te - dícsérd, hogy napról napra jobban néz ki, hogy milyen szexi, mennyire vonzó. Ne azt mondd, hogy szexi kezd lenni, hanem hogy szexi. Ha azt mondanád, hogy "kezd lenni", úgy hangzana, hogy eddig nem volt az és eddig nem tetszett neked.
A lényeg még egyszer azon van, hogy ne említsd neki többet a "fogynod kéne" témát. Ha látja, hogy nem szivatod többet ezzel a témával, magától fog belevágni az életmódváltásba.
gyúrd ki magad adoniszra mutass példát.
alapból nem várhatsz el olyasmit mástól,amire te nem vagy képes.
főleg ha ő az a tipikus nő,akinél a diéta a koplalás,meg a saláták,meg a femina rémálom tanácsai.
ezért sem ártana,ha te is értenél a témához,és pörkölt helyett csinálnál csirkét kevés rizzsel,vagy zöldséggel pl.
amúgy meg hosszú folyamat lesz szerintem.
kialakítani azt,hogy a sport az élete része legyen kb 2év.
ekkora alakul ki a tisztelet a saját teste,az eredményei iránt,és ekkor alakul ki egy olyan szintű önfegyelem,ami a diéta végvitelhez-hozzáértés,időre evés,kimérni,megvenni-szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!