Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér. Duci-testes vagyok?...

Kövér. Duci-testes vagyok? Milyen az alkatom? őszintén

Figyelt kérdés

[link]

Nem várok fényezést és semmit..voltam kórházban és a belgyógyász nő azt irta a papiromra latinul,hogy kissé testes-kövér vagyok.

2012. aug. 4. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10-essel értek egyet. Mindig erősödik az önbizalmam, mikor látok egy olyan lányt, aki szemmel láthatóan nincs jóban a természettel.
2012. aug. 4. 09:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Jaj te vagy? Már tettél fel képeket és akkoris elmondtuk, hogy csinos vagy. Az orvos meg biztos nem írta ez, valamit félreolvastál.
2012. aug. 4. 09:28
 13/19 anonim válasza:
nincs gond
2012. aug. 4. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan menjetek már a fr*ncba!

Látszik rajtad, az öltözködéseden, hogy tudod, hogy nem vagy kövér, csak az egódat akarod növelni. AZT MEG NEM ITT KELL!

2012. aug. 4. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
szoval a kerdesedre valaszoljak, kovér nem vagy, de nem ártana tobb sport, formatlan vagy, olyan plottyedtnek tunsz, feszesiteni kellene mindenesetre, és egy jo plasztikai sebész sem ártana az arcodra, amugy átlagosnak mondhato, tucat test..
2012. aug. 4. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
amugy h8ny éves vagy? mert az elsö kepen minimum 40-nek nézel ki a tobbin pedig olyan 12-13 nap véleményem szerint
2012. aug. 4. 13:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Mikor először tettél fel képet arc nélkül egy csomót nézegettem, mert tetszik naygon az alakod. Nem ilyen arcot képzeltem hozzá. Szóval inkább azon próbálj valahogy változtatni, a tested rendben van.
2012. aug. 4. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
komolyan nem hiszem el, h ilyen rosszindulatúak vagytok.. és ha növelni akarja az egoját? Ha rendbe lenne magával, akkor nem tenné fel ezt a kérdést. Szerintem nem vagy kövér, de ha jobban éreznéd magad vékonyabban, akkor minden nap 40-50 perc futás,és 1000 kcal-ás étrend (ch csökkentés, fehérjenövelés)
2012. aug. 4. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy. Sokan örülnének egy ilyen testnek , viszont az arcod tényleg nem szép, de arról meg nem tehetsz.
2012. aug. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!