172 cm 73 kg? 21 éves lány erős csontozat, nagy mell. mennyit kellene fogynom?
Attól függ, hogyan oszlik el rajtad. Ha feltöltenél egy képet, akkor könnyebb lenne, lehet, hogy nem is látszik rajtad.
A BMI-d szerint, ha megszabadulsz 3-5 kg-tól, akkor a sokak által áhított normál kategóriába kerülsz.
OFF: Szerintem mozogj sokat :)
Nem feltétlenül kilókban mutatkozik meg a fogyás. A centiméterek is sokat számítanak. Lehet, hogy a súlyod marad, izmosodni fogsz és kisebb ruhaméret kell...
én is kb. 10 kilóra saccolnám.
de a centik számítanak, így igaz. lejobb lenne, ha a csípőbőséged 95 körül lenne, de max. 100.
Tetszik ez az erős csontozatnak hívott hülyítőszöveg...
Ez nem erős csontozat hanem HÁJ.
Egyébként nem kell nézni a súlyt, addig fogyózz ameddig el nem éred az áhított kinézetet.
19:08-as vagyok.
akkor az nagyon jó! :)
kivéve, ha nincs a hasadon háj. vagy ha nem vaskosak a combjaid.
kösz a hülyítőszövegedet :P,lehet tudnék mutatni neked különbségeket pl kulcscsont és kulcscsont között,ott lehet a legszembetűnőbb,van pálcika na az enyém nem az pffff.....
Te sem fogyóztál még soha:S!!!
A TÖBBIEKNEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!!:):)
Az a legjobb, hogy még Te vagy felházbodorodva! Alapvetően, a beírt adatokból nem biztos, hogy 100%-osan meg lehet állapítani, hogyan is nézel ki.
Kettő, mihez képest kellene fogynod? Mi szeretnél lenni Miss Balaton?
Nekem is volt egy osztálytársam, aki Dagadtnak hívtunk, mire ő mindig azt válaszolta, hogy csak erős a csontozata. Most már olyan erős a csontozata, hogy bálnamercivel jár! :))))
Ha nem adsz meg megfelelő infót, ha nem adsz meg megfelelő célt, akkor ne várd el senkitől, hogy egzakt választ adjon.
Ha a nyet előtt ülsz, méirt nem nézel körül ahelyett, hogy hülye kérdéseket teszel fel?
És bocsika, ha felmérgesítettelek, bár úgy érzem, nem rám/ránk haragszol, arról meg NEM mi tehetünk!
Kedves kérdező, tegyél nekem egy szívességet, kérlek. Ne is méltasd válaszra az 20:57-es válaszolót, és ne idegesítsd fel magadat.
A válaszolót pedig megkérném, hogy legyen szíves egyes szám első személyben beszélni, legalábbis az én nevemben nagyon ne.
Az első válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!