Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem eszek csak napi 1...

Ha nem eszek csak napi 1 szendvicset, mennyit fogyok?

Figyelt kérdés

de mellette rengeteg vizet iszok és vitamint is szedek, mennyit fogyhatok 1-1,5 hét alatt??

Ugyanis esküvőre készülök koszorúslányként, de megesett az a szomorú eset, hogy kihíztam 5 kilóval a ruhát..szóval sürgősen le kell adnom, a felszedett kilókat!! Lehet bármi bajom, ha ezt a módszert választom? Igaz sosem akartam ilyen módszerhez folyamodni de a szükség nagy Úr!

Bunkócskák kíméljetek! :)

2012. aug. 2. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
hát igen az csak vizből megy le, de nem értem miért szendvicset ennél? az egy szar fogyokura szempontjából egyél csak zöldséget még az is jobb
2012. aug. 2. 15:16
 2/10 anonim válasza:
Kenyeret tésztát ne egyél sok vizet és zöldséget, gyümölcsöt.Vagy mondjuk tej terméket.
2012. aug. 2. 15:34
 3/10 anonim válasza:
1 rokonomnak is így s.o.s-be kellet le fogynia sok víz alma + háztartási keksz.
2012. aug. 2. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
azon kivül hogy tönkre teszed a gyomrod nem lesz semmi bajod... szendvics helyett sok zöldség gyümi... föleg pl zeller, répa ezeknek a megemésztése több energiát használ fel mint amennyit ad...
2012. aug. 2. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:

mikor lesz az esküvő?

én ugyanígy jártam a szalagavatóm előtt azzal a különbséggel hogy másnap volt...

én aznap csak néhány gerezd almát ettem ill vizet ittam és simán rám jött este a ruha.

2012. aug. 2. 16:19
 6/10 kalmj ***** válasza:
Nem lehetne kiengedni a rucit? Nekem fogalmam nincs meddig csinálhatod az ilyen drasztikus diétákat, de az tuti, hogy egy idő után a szervezeted nem hogy a zsírt, de a fehérjét fogja bontani. (A belső szervek.) Háziorvos, belgyógyász véleményét kérdezném, nem a neteseket.
2012. aug. 2. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy kis tisztulas amugy sem art. Igyal teakat is, es kizarolag zoldsegek, alma, semmi kenyer, es mozogj ha van erod. szerintem 2- 3 kilo lemehet igy, talan tobb is de az nem lesz tartos.
2012. aug. 2. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem :

reggeli: üres feketekávé

tizorai: egy alma

ebéd: 2 főt tojás

vacsora: 1 zeller és egy paradicsom

ilyesmi napokat kéne tartanod, ez elég koplalós, de nekem gyors fgyásra ez vált be. Ez jobb mint a szendvicsezés. Ja és ne ugyazet mindennap . Az almát vmikor barackkal hlyettesitsd, a két tojás helyett lehet 10 deka pulykasonka, vagy natur joghurt, a vacsi pedig lehet más zöldség. SOk sikert!

2012. aug. 2. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

reggeli lenmag é zabkorpa-2-3ek, 1pohár kefír, szilva

tízórai répa, cékla vagy káposztasaláta

ebéd 1sz csirkemell párolva rengeteg zöldség

uzsonna párolt zöldség pár sz sonka, 1db főtt tojás

vacsora 250g zsírszegény túró

2012. aug. 2. 22:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Hát gazából emellett biciklizek napi fél órát vagy többet minden nap, de ez megszokás is nem a "diéta" miatt csinálom! igazából egy 4 kiló jó lenne ha lemenne mert akkor már feljönne a ruha. Az esküvő 2 hét mulva lesz szóval sürget az idő :)
2012. aug. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!