Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted milyen az alakom?...

Szerinted milyen az alakom? Hány kilónak tippelsz? Melyik alaktípusba tartozom?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 2. 09:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt írja, hogy kövér, az normális??? Csak az nem számít kövérnek, akinek rezegnek a csontjai? Az meg mire jó?

Amúgy én is homokórába sorolnálak és 53-55 cm-re tippellek.

2012. aug. 2. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Mivel a hasad nem befelé horpad, és egy focilabdát nem lehet átpasszolni az összezárt lábaid között azt tudom mondani, hogy hájas vagy sürgősen fogyózz.

Viccet félretéve nagyon csinos vagy. Mivel nem írtál magasságot így a súlyodat nem tudom megtippelni, de nem kell fogyóznod. Szerintem sportosabb homokóra típus vagy.

2012. aug. 2. 18:46
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek. 165 cm vagyok és 55 kg. igazából a hasammal nem vagyok maradéktalanul elégedett, de ennél vékonyabb combokat nem szeretnék (nem tetszik, ha nem ér össze).
2012. aug. 2. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Se a hasaddal, se a comboddal nincs semmi baj! :) Nagyon szép vagy! :) Egy grammot sem kell fogynod! Így tökéletes az alakod, ahogy van! :)
2012. aug. 3. 05:49
 15/19 anonim ***** válasza:
11. vagyok, bocsi most látom milyen hülyeséget írtam, szóval nem cm, hanem kg. :D Amúgy jó alakod van, én 164 centisen és 51 kg-osan sem vagyok szerintem vékonyabb. De kövér sem -.-
2012. aug. 3. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Viszonylag formás painthuszár vagy. :)
2012. aug. 3. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs annyira nőies alakod :( sajnálom, de őszinte voltam. És látszik, hogy nem sportolsz, szerintem a hasad lehetne formásabb, izmosabb.
2014. júl. 23. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
A lábaid szép vékonyak. De a hasadon van egy kis felesleg. :)
2014. júl. 23. 21:14
 19/19 anonim válasza:

Én ugyanígy nézek ki.. 55kg vagyok én is.. De szertnék a hasamról fogyni és még kicsit formásodni..

De rám is mindenki azt mondja, hogy vékony vagyok. .

2014. júl. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!