Lehet a sok rágózástól puffadni?
Nem értem miért, de mostanában nagyon megpuffad a hasam estére, sőt, még az is előfordul, hogy (kisebb mértékben) már reggel is puffadt. Próbáltam az evéssel variálni, elhagyni mindig valamit, megfigyelni, mi okozhatja, de nem jutottam semmire. Egy dolog jutott eszembe, ma este, amire eddig nem gondoltam: elég sokat rágózom. (Főleg a fogyózás miatt, mert ugye kevesebbet eszem, és ez segít kicsit. )
Szerintetek lehet attól?
Másra már tényleg nem tudok gondolni, nem is eszem sokat tényleg.
Két-három kilóval több vagyok ráadásul mindig estére, mint reggel voltam, szerintem ez is túl van már a normális határon... :s
(Egy ideje minden reggel és minden este lemérem magam súlyra és centire is - csípő, derék, comb -, és este minden adatom több mindig!)
Valami bajom lenne?
Jaa, nem fogyózom amúgy már nagyon, mert már elértem az "álomsúlyomat", csak most a puffadással együtt feljött 2 kiló, attól szeretnék megszabadulni. :(
Az alig eszem alatt azt értettem, hogy biztos nem a sok kajálástól nő meg a hasam estére, mert nem tömöm tele magam. Amúgy nem a rágótól volt, kipróbáltam, ma egész idáig nem rágóztam, de ugyanúgy felpuffadtam. :( Nem tudom, mi a gond... Kezdek félni, hogy valami betegség. :(
A rágó nem is igazán az éhség miatt van, anno azért kezdtem el sokat rágózni, de mára azt hiszem, teljesen rászoktam... :$ Úgy tud hiányozni, mint a dohányosoknak a cigi... Legalábbis gondolom, bár, én sosem cigiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!