Kalóriaszámításnál az étel nyers, vagy az elkészült súlyát kell alapul venni?
Figyelt kérdés
Nehezen tudom elképzlni, hoyg fél kiló nyers hús megsütve is ugyanannyit nyomna. Vagy tévedek? :)2009. júl. 17. 20:29
1/6 anonim válasza:
Mindig a nyers verziót, természetesen. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ez nem igazság! :)
2009. júl. 17. 21:03
3/6 anonim válasza:
De szerintem van olyan kalóriatáblázat is, ahol elkészitett ételek kaloriatartalma is meg van adva.
Általában a nyerset adják meg, mert az elkészités módja is befolyásolja az energiatartalmat.
4/6 anonim válasza:
A hentesnél is főve kapod nem? Sőt a disznó az ólban már főtt állapotban legel nem?
5/6 anonim válasza:
Tényleg a nyerset kell?? Az jó, mert kb. 150g csirkéből 100 lesz ha megfőzöm, rizsből pedig pont fordítva.
6/6 A kérdező kommentje:
Most ezt a főve legel választ mire véljem? Nem volt egyértelmű a dolog, mivel ugye általában nem nyersen fogyasztjuk el a húst... A többieknek köszi!
2009. júl. 17. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!