Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől hízni fogok 1 nap?

Ettől hízni fogok 1 nap?

Figyelt kérdés
600 kalóriát szoktam enni, mert annyi esik jól, és meg is ettem a 600 kalóriát, de még mellé bevittem a dupláját, azaz így összesen 1200. És most ahogy megettem a dupláját (600) azt futottam 54 percig megállás nélkül. És ha ma még mozgok meg később futok 20-25 percet, akkor is hízni fogok egy fél vagy 1 kilót? előre köszi mindenkinek!

2012. júl. 30. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elkezdheted most a futást, de reggelig meg se állj, mert különben zsírdisznó leszel.
2012. júl. 30. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:
XD sok a kalória szó! XD
2012. júl. 30. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

16:48 "de még mellé bevittem a dupláját"

Ajjaj, menthetetlen eset.:D

2012. júl. 30. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Alapjában véve pár nap zabálástól nem lehet hízni ha amúgy normális étrendje van valakinek, de mivel te 600kcal os diétát folytatsz a szervezeted eléggé ki lehet éhezve így gondolom ma minden lehetőséget megragadott hogy raktározzon.

Ezen már nem segít a futás se meg semmi egyelőre.

Állítsd be normálisan az étrendedet minimum 1200ra és akkor fogyni fogsz és ha néha becsúszik egy ilyen nap akkor sem fogsz "hízni".

21L

2012. júl. 30. 17:30
 15/21 anonim válasza:
nem!
2012. júl. 30. 18:08
 16/21 anonim válasza:
100%
igen!
2012. júl. 30. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen menthetetlen, de már rájöttem, hogy szerintem a DUPLÁJÁT szónak nem tudja a jelentését. :P
2012. júl. 30. 18:13
 18/21 anonim ***** válasza:
szaladj ki a világból zsírdisznó
2012. júl. 30. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ne futni kezdj el,hanem menj szakemberhez. Ez mentális betegség.

Komolyan,ép ésszel belegondolva kérdező, gondold át,amiket most mondani fogok.

1.Szerinted egy kiló,ha fel is rakódik (ami LEHETETLEN- nagybetűvel írtam,hátha megérted), másnapra látszódni fog bármelyik testrészeden is?

2.600 kalória még annak is édeskevés,akinek az orvos írta elő a szigorú fogyókúrát,mert egészségügyi okokból kell fogynia. Sejtésem szerint te NEM ebbe a kategóriába tartozol,egyszerűen csak hülye vagy.

3.Úgy gondolod,hogy ha most nekiállsz futni,akkor mintegy "kiválthatod" a bevitt kalóriákat? Egy 12 évesnek is több esze van annál,hogy ilyet megkérdezzen. Ez már sötétség,én komolyan mondom,nem értem az embereket.

Egyrészt,amit csinálsz,súlyos következményekkel jár.A szervezet megbosszulja,ha kicsesznek vele,Te éppen ezt csinálod.

Másrészt ha fogyni akarsz,és tartósan,ahhoz hetek,hónapok kellenek. És kitartás.A 600 kalóriádhoz meg annyit tennék hozzá,hogy mi az,hogy "annyi esik jól"? Francokat,ezt számolod megszállottan egész nap, és nem eszel ennél többet,nehogy meghízz. Hozzátenném,a férfiak agyf-szt kapnak az ilyen nőktől,akikkel nem lehet beülni valahová enni,akik elsírják magukat az étel láttán,mert megszállottan fogyóznak. Szedd össze magad kérdező,és kezdj el ENNI ÉS ÉLNI végre a hülye fogyókúrád helyett.

2012. júl. 31. 19:58
 20/21 A kérdező kommentje:
már nem éheztetem magam :) rájöttem másképp is lehet súlyttartani.
2012. aug. 4. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!