Ettől hízni fogok 1 nap?
Tejóóóisten -.-"
ez a kérdés most komoly? vagy kategóriát tévesztettél és ez a vicc részhez menne??
600kcal? egy nap?
Hehe... :D
Hol is kezdjem... Hmm...
1. 600 kalória - anorexiás vagy, koplalsz, beteg leszel.
2. "mellé bevittem a dupláját" - ez a mondatod a magyar nyelv szabályai szerint azt jelenti, hogy plusz 1200-at ettél meg, összesen tehát 1800-at. Ha nem ezt akartad mondani, akkor azt úgy kell fogalmazni, hogy "mellé bevittem még egyszer ennyit", vagy "de ma a dupláját ettem meg".
3. Komolyan gondolod, hogy egy nap alatt hízni fogsz? Menj orvoshoz!!
"Komolyan gondolod, hogy egy nap alatt hízni fogsz? Menj orvoshoz!!"
Ha valaki normálisan 1300+ kalóriát eszik, akkor másnap nem fog hízni ha egy nap megeszik 2000-ret, de ha valaki koplal 600 kalóriával, akkor igen, lehetséges, hogy másnap 1-2 kilóval többet mutasson a mérleg, mivel a szervezete örül az energiának, és hasznosítja.
Kérdező, te tényleg ennyire sötét vagy???
Még magyarul sem tudsz, szerintem hagyd a fogyókúrát...
Jesszus...
"600 kalóriát szoktam enni... és meg is ettem 600 kalóriát, de MÉG MELLÉ bevittem a DUPLÁJÁT"
Ha ezek után sem érted, hogy miért írtam az 1800-at, akkor neked nemcsak az étkezéssel vannak problémáid, hanem az észbeli képességeid is kétségbe vonhatóak.
De nem érted mit mond a 3.??
"s meg is ettem a 600 kalóriát, de még mellé bevittem a dupláját"
a 600 duplája az 1200. Tehát te azt írtad, hogy "a 600 mellé még bevittem 1200-at"...az 1800. nem tudsz fogalmazni.
Akkor kijavítom -.-
600 kalóriát szoktam enni = általában.
és meg is ettem a 600 kalóriát = megettem a 600 kalóriát, na ennyi lenne a napi bevitel.
de még mellé bevittem a dupláját, azaz így összesen 1200 = szóval 600 + 600 amit utánna vittem be, így összesen 1200.
Értitek már? Akkor ne nagyon fussak? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!