Mit tegyek? Valami baj lehet velem? Fogyón vaok, és nem akartam sokat fogyni csak 3 kg-t. Keveset ettem és sokat gyalogolok ebbe a melegbe meg sok vizet iszom, és ezen a héten 1 hét alatt 2kg lement.
Figyelt kérdés
ez baj?hétfőtől máig- 2 kg.a feszes nadrágom lötyög.ez baj?ilyen hamar?amúgy örülök de nem baj?2009. júl. 17. 14:11
1/3 anonim válasza:
nem, nem baj. :)
de a fogyás csak az elején ilyen gyors(gyorsul az anyagcseréd). Ha valakinek nagyobb súlyfölöslege van, az elején sokat fogy, de aztán lelassúl.
2/3 A kérdező kommentje:
de nekem nincs súlyfeleslegem annyira, csak leakartam fogyni, hogy formába legyek.51 voltam, már 49.
2009. júl. 17. 14:28
3/3 anonim válasza:
Ez most vízveszteség inkább....de nem értem egy 51kilós miért akar fogyni?
Inkább sportolj,az alakitja a tested.
Amugy 2 kiló súlyingadozás fogyókúra nélkül is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!