Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így sok egy napra : puffasz...

Ez így sok egy napra : puffasztott riszszeletek (345kcal) 2db minna natúr joghúrt (152kcal) 1 csomag győriédes jó reggelt -mogyorós mézes (232kcal)?

Figyelt kérdés
elvileg 730 kcal nagyon szeretnék fogyni a válaszokat előre is köszönöm

2012. júl. 26. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez kevés!!!!

Én is fogyózom és alig 2 hónap alatt le is ment már 9 kiló. Én napi 1100-1200 kcal-t eszem, viszont inkább alacsony kalóriatartalmú ételeket napi ötször. Ha érdekel bővebben is akkor írhatsz privát üzit. Sok sikert :)

2012. júl. 26. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez kevés, de legalább jó szar. Csupa szénhidrát. Ezzel az étrenddel max. izomból fogsz fogyni, és még hájasabb leszel. Nézz utána a szálkásító étrendnek!
2012. júl. 26. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Fasza anorexiás, kórházba kerülős étrend.
2012. júl. 27. 06:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés!Ha ez mellett még sportolsz is valamit,akkor tuti kevés.Én kalóriát számolgatok.1200nál ne legyen több kalória beviteled egy nap.Legyen benne,sok gyümölcs,zöldség,és rengeteg folyadék.Én jó reggeltet edzés előtt ,kb.1órával előtte szoktam enni.Estére ne azt edd,inkább igyál meg egy pohár natúr joghurtot,vagy kefírt,ha kevés egyél hozzá egy szelet rozskenyeret.6után ne egyél.A puffasztott rízs 1szer,2szer elmegy de ne az legyen a fő kajád,csak "bele dagad" a beleidbe..A diétád nem jó,ez mellett legyengülsz,mert nem viszel be elég vitamint és ásványi anyagot.
2012. júl. 27. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!