Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma tényleg rettentően sokat...

Ma tényleg rettentően sokat ettem. Pocsékul érzem magam? 1500 kalória biztos volt.

Figyelt kérdés
800-1000 kalóriás diétát követem.Ma viszont ettem 2 tk kenyeret,sóskát,ittam 2 nagy bögre kapucsínót,ettem 4 pici virslit,egy rozsos kenyérrel mustárral.Olyan szarul érzem magam.Légyszi ne oltsatok le.Nagyon sok volt ugye?Ma szinte alig égettem kalóriát.Mivel egésznap itthon voltam.
2012. júl. 26. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy látszott ma mindenkire rájött az ehetnék... Rám is :(
2012. júl. 26. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:

sose fogyok le...eddig lement 4 kiló,ami látszik is viszont még 12 nek lekéne.165 cm vagyok és 62

kg

2012. júl. 26. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Sűrű erdőben járok Uram

Nem találom az utamat kifelé

Rakj elém ösvényt Uram

Mielőtt leplét dobná rám a sötét éj

Sötét erdőben járok Uram

A vakság súlya nyomja lelkem

Gyújts világot nekem Uram

Mielőtt a hideg tél eltemetne engem

2012. júl. 26. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:

te hülye vagy?

Valaki:

ha holnap nem eszem csak este5 körül akkor is csak mondjuk 2 tojást tormával akkor rendbe hozhatom!?

2012. júl. 26. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
1500 kaloria?!?! Mondd mit kepzelsz, szumosnak keszulsz?! Ezt mar soha nem hozhatod rendbe!
2012. júl. 26. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem fogysz, mert koplalsz. És egy nap ha túllépted ennyivel a napi étrendedet még nem fogsz visszahízni.... sőt két nap után sem. Sőt..
2012. júl. 26. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez reggeli :D
2012. júl. 26. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Tudod, 1200 alá nem is szabadna menni.

A 800-1000 kalóriás étrend nem diéta, hanem koplalás. A szervezeted átvált takaréküzemmódra és mikor újra többet viszel be, csak úgy jönnek majd a kilók.

Normális étrend és sok mozgás, csak ez segít hosszútávon!

HA holnap is csak éhezteted magad, azzal csak rontasz a helyzeten és nemhogy közelebb, hanem egyre távolabb fogsz kerülni a célodtól.

Inkább a mozgásmennyiséget emeld, mintsem a kaját csökkentsd!

2012. júl. 26. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!