Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS mit tegyek? Kezdek átesni...

SOS mit tegyek? Kezdek átesni a ló tulsó oldalára?

Figyelt kérdés
Diétával lefogytam 5 hónap alatt 7 kilót.Nem koplaltam és hasonlok,viszont egyre többször vagyok ugy hogy amit megettem,jobb lett volna ha inkább nem ettem volna meg,és jobb lenne ha kijönne belölem.Tudom butaság,de evés után ugy érzem visszahiztam több kilot és büntudatom van.A célomig már csak 2-3 kilo hiányzik,nem voltam tulsulyos,csak a szülés elötti sulyomat szerettem volna(nem most szültem,már 4 éve.
2012. júl. 25. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 2-3 hónap alatt fogytam 8 kilót, de nekem még vagy 15 hátravan. Én pontosan így érzek, mint te. Normálisan és egészségesen eszem, de mégis, ha ebédelek vagy vacsizom mindig rosszul érzem magam és nem merek mérlegre állni, mert úgy érzem, hogy feljöttek a kilók. Persze mélyen belül tudom, hogy ez hülyeség, mert keveset eszem, de akkor is...

Szerintem addig amíg nem hánytatod magad, illetve nem eszel vészesen keveset addig nincsen baj.

2012. júl. 25. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Így kezdődik az anorexia, ami átcsap bulimiába.

Sokáig pszichiátriai betegségnek gondolták, de pont tegnap láttam egy dokumentumfilmet egy svéd módszerről, ami egy új megközelítést használ. Ugyanis az anorexiások nem tudnak ENNI. Nem tudják, miből mennyi az elég. Milyen, amikor tele vannak. Mikor KELL még enni. Mi az hogy NORMÁLIS adag. Én ezt a sötétséget érzem nálad is, tehát kissé túlmisztifikálod az étkezést, bűntudat stb., holott a testnek nincs bűntudata, ez puszta matematika és biokémia, tehát ha egyszer eltaláltad a számodra ideális ételmennyiséget és edzésmódot, akkor azt kell tartani és kész. De ha egyszer-egyszer "félrezabálsz", nem történik semmi, mert az nem úgy van, hogy fél kiló pizzából fél kiló zsír lesz.

2012. júl. 25. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne legyen bűntudatod. Én 2 hétre függesztettem fel a teljes diétámat ettem össze vissza (esküvő grillezés, zsíros kaják, cukros sütik, alkohol) és semmi nem jött vissza. Biztos ha folytattam volna még pár hétig akkor csúnyán meglátszana de ennyi belefér. nálad is.

Sőt, most hogy volt ez a két hét ahol töménytelen CH-t ettem, ismét jobban beindult a fogyásom!

Tartsd be a kalória számolást, egyél sok-sok fehérjét, az még fogyaszt is. Azt a pár kg-ot röhögve végig csinálod. ne ess abba a hibába mint barátnőm, hogy nem eszik semmit, csak keveset és nem érti miért nem fogy, én pedig aki eszek napi 6szor és nem önsanyargató diétát tartok, hanem értelmes normális étrendem van, vígan dobálom a kilókat.

Ha koplalsz vagy kihányod a szervezeted megijed, elkezd raktározni és nem fog megszabadulni attól a 2-3 kg-tól, max izmot veszítesz de zsírt tuti hogy nem!

nem kell ezt ilyen halálosan komolyan venni.

2012. júl. 26. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt. anno én is feltettem egy hasonló kérdést, és valaki ezt a linket adta válaszul. itt egy nő, aki kipróbált egy tesztet. Olvasd el és rájössz miről beszélek. nem hosszú egyáltalán és nagyon érdekes. Felnyitja sok fogyózó szemét:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..

2012. júl. 26. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig leirtakat.Nem,nem hánytatom magam,ennyire nem gáz a helyzet.Az a baj ha főzök valamit,akkor szinte az "illattól megtelek" ugy érzem nem vagyok éhes.ha meg mégis eszek ezután akkor baromi "szarul" érzem magam....(na nem esti nokedlire kell gondolni,semmi szénhidrát,szoval nem is hizlalo dolgok,és mégis...)
2012. júl. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!