Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális súlycsökkenés?

Mennyi az ideális súlycsökkenés?

Figyelt kérdés
2 hónapja odafigyelek,hogy mit és mikor eszek.Teljes kiőrlésű kenyeret ,2 vékonyka szelet,felvágott,zöldség féle.Aztán barna rizs pörkölttel,teljes kiőrlésű vagy durum tészta,túróval.Csirkemell grillezve,párolva.1 főtt tojás,túró,gépsonka,pari,ubi.Délelőtt gyümölcs. Natur joghurt,sovány sajt.Az a kérdésem,hogy kb.2 hónap alatt mennyi lenne az ideális fogyás.A sport nem fér bele sajnos a napi teendőim közé,bár séta van.
2012. júl. 25. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
kb 4-8 kg
2012. júl. 25. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor valami nem stimmel velem,mert jó ha 2kg lement.Pedig még az első hóban káposztakapszulát is szedtem,aztán meg BIO slim duot,1 dobozzal.
2012. júl. 25. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából ez mindenkinél más. Valakinél gyorsabb, valakinél lassabb. De légy türelmes, majd lesz több is a fogyás ;)
2012. júl. 25. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy azért vagyok türelmetlen,mert többször csináltam,divat diétákat,és hamar fogytam.De amint visszatértem az evéshez,a kilók is vissza jöttek.Most döntöttem el,hogy ezt választom,nem koplalás,mert nincs értelme.Aztán a pirulákkal is rájöttem,hogy pénz kidobás,helyette jobb teljes kiőrlésű kenyeret,és jobb sajtokat veszek.
2012. júl. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!