Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit ehetek ebből?

Mennyit ehetek ebből?

Figyelt kérdés
Akarok csinálni sajtos pogácsát , egyszerűen imádom , és nem tudom , hogy mennyi az elééég!!! Reggel akarom megcsinálni mindenképp , és reggeliben ennék belőle, de mennyi a minimál ? Kb. hány pogácsát ehetek meg, hogy ne hízzak tőle? Én olyan 4-5-re gondoltam , max. De kíváncsi vagyok rá!:) ( Akit érdekel itt a receptje,hogy még is miből tevődik össze: [link] ) Köszönöm a komoly válaszokat! ;)
2012. júl. 24. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Drága!

Amennyi jól esik! Én bztos nem mondanék le semmiről,amit szeretek,és megkívánok!

Mozogni kell,nem koplalni!

Aki hajlamos a hízásra,az egy szem pogácsától is hízik,vagyik azz is elraktározza a szervezete,aki meg nem,az meg ehet törpözyűt szalonnával,mégsem lesz semmi baja tőle,másnap is vékonyan ébred!

Inkább mozogj! Vagy ha mozogsz,akkor mozogj 5 perccel többet,de ne mondj le a kajáról!

2012. júl. 24. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan egyél meg 5-6db-ot egy pohár kefírrel és megvan a reggelid

de amúgy csahatsz is-rzs, tk liszt, lihgt margarin, sajt, joghurt

2012. júl. 24. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , drágák vagytok! :) Ám az a baj , hogy mozogni , mozgok eleget , mert tornázok , és járok szaladni ,csakhogy ma lett egy picuri megsebesülésem , amitől nem végezhetek sétán kívül semmit ! :-SSS Csak kb. 1 hét múlva , és most akad időm rá bőven,hogy megcsináljam!:)
2012. júl. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!