Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szalmakrumplit reggelinek,...

Szalmakrumplit reggelinek, fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok , nem diétázom , annyit csinálok , hogy megváltoztattam kicsit az étrendem , és mindenből a minimálisat eszem , tehát a legkevesebbet, és napi 2x tornázok + este futás . Ez nem is kemény fogyókúra , hanem amiatt változtattam meg az étrendem , mert picit soknak és egészségtelennek találtam az eddigieket , és ennyit teszek érte,hogy ne hízzak el , ha nem is fogyok! Kíváncsi vagyok ,hogy pici szalmakrumpli reggelinek megfelelő , vagy túl nehéz kaja ? :-S Köszönöm a komoly válaszokat ! :)
2012. júl. 24. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, hogy megfelelő az túlzás. Olyan nagyon tápanyagtartalma nincs. De ha néha megkívánod, megeheted, de akkor mindenképp reggel, korán, ne vacsi legyen.
2012. júl. 24. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom én a krumplit száműztem. Pedig imádom... :/
2012. júl. 24. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló , nem , én is csak max. reggelinek gondoltam , olyan 10 fele , ám vacsorának semmiképp nem krumpli:O , 6 után csak gyümölcsöt (-banán és szőlő) és zöldséget eszek! :) Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 24. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
háát vacsira nem a legjobb a gyümölcs a gyümölcscukor miatt.... akkor már nem mozogsz, nem dolgozod le... inkább délelőtt gyümizz szerintem :)
2012. júl. 24. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló , köszönöm :) . Ám , olvastam olyat, hogy a banánon és a szőlőn kívül lehet enni gyümölcsöt :\ akkor ez csak kamu?
2012. júl. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!