Van valami olyan gyakorlat hasizomra, amihez nem kell lefeküdni?
Röhögj. Az jó hasizomra is :D
Miért nem fekhetsz le? Aludni is állva szoktál?
:D röhögök, de ahhoz azért kevés :D
Azért, mert a munkahelyemen végezném a gyakorlatokat, ahol nem tudok lefeküdni a csempére.
Vegyél polifoam matracot, feküdj arra, ha hideg a csempe. Amúgy jó munkahelyed lehet, ha megengedik, hogy felüléseket végezz munkaidőben :P (bár tudom, néhol megengedett, pl. egyes szoftverfejlesztő cégeknél, még konditerem is van erre a célra. De azért nem ez a bevett gyakorlat.)
Egy kis (kegyeleti) boltban dolgozom, és nem a hideg csempe a gond, csak kellemetlen lenne, ha jönne egy vásárló, én pedig a földről tápászkodnék felfele :D
Combra, fenékre szoktam gyakorlatokat végezni (bőven van időm abbahagyni, mielőtt meglátna valaki, aki bejön), de a hasam a problémásabb, oda kellene inkább gyúrni kicsit. Széken szoktam felülés-féléket csinálni, de ettől néha fáj a derekam, mert nincs a hátam alatt semmi.
Meg valamikor zumbázok is :)
Köszi a választ!
lábemelés függeszkedve.
de persze a hasazástól nem lesz laposabb a hasad.
amúgy meg a fegyencedzésnek utánanézhetsz.
én is azt csinálom melóhelyen,mert minden nap van nálam is kb 2-3 óra holtszezon.
az összes benne lévő gyakorlat saját testsúllyal végezhető eszköz nélkül,max valami húzódzkodó kell,de ha háttal állva felkapaszkodsz egy ajtóra,máris tudod csinálni a hasazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!