Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így is fogok fogyni-gerinctorn...

Így is fogok fogyni-gerinctorna, bicikli, kcal számolás-?

Figyelt kérdés

Komoly gerincproblémáim vannak így a futás nem igazán ajánlott...heti 3x30-40perc gerinc tornát csinálok + heti 4x40percet biciklizek és 1200kcal-nál többet nem eszek.

160cm magas és 95kg vagyok.

2012. júl. 22. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A gerinctorna elég kemény, amikor én is gericferdüléses voltam és napi 1-2 órát tornáztam, kifogástalan volt az alakom. :) És a bicajozás is jó, viszont ami itt szerintem hibádzik, az az 1200 kcal-os étrend. Nem kevés az egy kicsit?
2012. júl. 22. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:

1200 kcal nagyon kevés, ráadásul nem mindegy, miből viszed be. Elég kevés ez az adat, amit megadtál, többet kéne tudnom ahhoz, hogy le tudjalak fogyasztani. Ha szeretnél küldj egy privátot, a többit pedig e-mailben megbeszéljük.

Ne aggódj, nem olyan étrendet fogok neked összeállítani, amit nem lehet betartani, vagy csak nehezen. SZinte bármit ehetsz majd...

2012. júl. 25. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:

pl. a tegnapi menüm:

Reggeli:

1dl 1,5%-os tej a kávéba

2szelet puffasztott búza

10dkg baromfi párizsi

Ebéd:

1tányér zöldségleves

Uzsonna:

2dl 1,5%-os tej

1joghurt

Vacsora:

1db főtt tojás

200g uborka

100g paradicsom

1szelet puffasztott búza

50g baromfipárizsi

2012. júl. 26. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
túl kevés az ebéd, túl sok a vacsora, cserélni kéne, és sok gyümölcsöt és zöldséget kéne enni, valamint több fehérjét és valami teljes kiőrlésűt.
2012. júl. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!