Miért nem látszik a 11 kiló minusz?
Leadtam 11 kilot két és fél hónap alatt. A súlyomat és a derekam kerületét mértem meg, amikor fogyózni kezdtem. A derekamból egyetlen centi sem ment le, a ruháimon sem veszem észre, hogy fogytam volna.
Miért van ez? Mikor lesz látszata?
Zöldségeken, nagyon kevés teljes kiőrlésű kenyéren, és halakon "élek". Mit csinálok rosszul?
Ha 150-160 kg-ból ment le a 11 kg, akkor annak cca fele még csak a salak-anyag, a maradék 5-6 kg. súlycsökkenés pedig ekkora méret esetében még valóban nem fog látszani, ill. érződni.
A kérdező nem válaszolt még arra, hogy hány kg-ról indult?
igen, ez is fontos hogy hány kilóról indultál
de szerintem valamit azért csak látszik, max te vártál többet és azért nem tűnik fel, és inkább a tükröt nézd, lehet hogy formásabb, izmosabb lettél
Ha izmot vesztett, is kellene látszódnia, meg centiben is.
Én is leadtam kb ennyit diétával sport nélkül (amire NEM vagyok büszke), de szinte minden régi ruhám nagy rám.
Itt vmi nem stimmel.
Köszönöm a válaszokat.
135 Kg voltam május 1-jén. Ma (júl.21-én) 124,3 Kg vagyok, a mérlegem pontos, és az elem is jó benne.
Sajnos valóban nem látszódik semmi :(
Szerintem nincs még ezzel semmi gond, valószínű jól csinálod a dolgokat, csak túl sok az induló, ezért nem látszik még szabad-szemmel.
:D
Most beszéltem egy cukorbeteggel, 3 hónap alatt adott le 4,5-5,0 kg-ot, és az orvos maximálisan meg van vele elégedve.
Csináld tovább, majd jönnek az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!