Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az gáz ha alig eszem, de sok...

Norbert92 kérdése:

Az gáz ha alig eszem, de sok vizet iszom?

Figyelt kérdés
KB 1 jónapja mostmár hogy ráálltam a sok víz bevitelre, mert azt olvastam hogy nagyon jó teltségérzetet ad és nem leszek éhes tőle. Na az van hogy most kb annyit eszek 1 hét alatt mint régebben 1 nap... lehet tőle valami komoly bajom ha eddig nem volt? Vagy nyugodtan folytassam tovább, mert elég nagy szükségem van erre az életmódra, mivel eléggé túlsúlyos vagyok. Hála ennek a sok víz-kevés kaja módszernek és az itthon végzett gyakorlatoknak már úgy érzem hogy megindult a fogyás :) . Szóval vélemény, folytassam a "víz kúrát" ?

#egészség #fogyás #Víz kúra
2012. júl. 18. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen,gáz.

A szervezetnek KELL tápanyag,kell a szilárd étel. Nem éheztetéssel kell lefogyni, mert ha teszem azt tovább csinálod,a szervezeted kiborul,és utána nincs visszaút,vagy csak nagyon nehezen. Fejezd ezt be,és inkább válts életmódot... azzal előrébb jutsz,és tartósabb lesz a fogyás,de nagy ostobaságot csinálsz, ha ezt folytatod. Keress más módot erre,mert magaddal meg a szervezeteddel cseszel ki... ne folytasd. Sőt,azonnal hagyd abba,amíg nem esel össze a tápanyaghiánytól.

Elveszi az eszeteket ez a hülye kép,hogy vékonynak kell lenni...a férfiaknak formás,csinos nők kellenek,nem csontvázak!!!ÉBRESZTŐ!!!

2012. júl. 18. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:

A szervezetnek, ahhoz, hogy működjön, ásványi anyagokra ÉS vitaminokra ÉS fehérjére ÉS zsírokra ÉS szénhidrátra ÉS rostokra van szüksége. (Hangsúlyoznám az ÉS-t, tehát nem "vagy".)

Sorold fel, a víz ezek közül mit tartalmaz!

Azért nincs bajod "még", mert a szervezet képes valamennyi vitamint tartalékolni, de ezek a raktárak néhány nap alatt kiürülnek. És az sem biztos, hogy a betegség azonnal jelentkezik.

De attól, hogy "még" jól vagy, nem jelenti azt, hogy nem lett és nem lesz bajod.

Olvasni tudsz, nem? Itt a net, nézz utána, hogy mit művelsz magaddal! Csak ne anorexiás tinilányok fogyókúrás módszereit böngészd, hanem hiteles forrásokat válassz.

2012. júl. 18. 10:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok hogy tiszta legyen, és nagyon elegem van a túlsúlyból...
2012. júl. 18. 11:03
 4/8 anonim válasza:
37%
Nagyon gratulálok ,hogy ilyenre képes vagy fiú létedre !! Csak így tovább :) Nem baj az ha nem eszel sokat (nyár van ,ilyen melegben nem nagyon kívánja senki a meleg nehéz ételeket ,csak a vizet issza mindenki! Csak vigyázz ha jön a tél és a hűvösebb idő nehogy megint nagy kajálásokba ess ! ) Az otthon végzett gyakorlatok nagyon hasznosak,de sztem egy idővel meg fogod unni tehát ha van a közeledben edzőterem menj el oda legalább heti háromszor és emellett még otthon végezheted a gyakorlatokat). A vízről még annyi ,hogy ha túlsúlyod van akkor nagyon ajánlott a sok víz fogyasztása: segít a méregtelenítésben(ezáltal gyorsabban fogysz). Ha cigizel hagyd el ,mert ez is lassítja a fogyást ! Remélem tudtam segíteni vagy valami :) Egy 17éves lány :)
2012. júl. 18. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj, egy nagyon "okos" és nagyon tájékozott 17 éves, jesszus.

Maradjunk annyiban, hogy egy csomó hülyeséget ír (ha a dohányzás lassítaná a fogyást, nem hízna el, aki leszokik - ettől függetlenül a dohányzás természetesen más okokból nem ajánlott).

A sok víz nemcsak fogyáshoz ajánlott, hanem egyébként is, de a jóból is megárt a sok, lehet "vízmérgezést" kapni (rá lehet keresni a neten, mi ez), és fel lehet borítani a sóháztartást. És bele is lehet halni.

A méregtelenítés meg egy baromság, kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét nyugodtan. Méregtelenítésre 3 dolog jó: a májad, a veséd (amíg tönkre nem teszed túlzott ivászattal meg koplalással) meg a bokszzsák.

Tehát a kis hölgy akármiben reménykedik, nem segített, hanem inkább ártott, mert sajnos van, aki beveszi ezt a sok baromságot. De hát ugye a remény hal meg utoljára...

Tudom, hogy pasi vagy, a Norbert általában pasik neve szokott lenni... pontosan ezért hasonlítottalak anorexiás tinilányokhoz.

Félreértés ne essék, nem kell kövérnek maradnod, de a koplalás pontosan annyira (vagy még jobban) árt az egészségednek, mint az elhízás. Kell fogyni, de azt ésszel kell csinálni, úgy, hogy ne árts magadnak.

2012. júl. 18. 16:46
 6/8 Fanni90 válasza:
a sok víz az nagyon jó, a kevés kaja meg relatív. Mit, mennyit eszel általában egy nap?
2012. júl. 26. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Nah, lényeg az h már letisztáztam h mit mennyit és mikor ehetek, szóval nincs gond. És kijelenthetem hogy nagyon jól haladok, mivel 1 hónap alatt durván 17kg olvadt le ;) . Úgy látszik a mellé iktatott edzésem is elég sokat ér.
2012. júl. 31. 02:03
 8/8 A kérdező kommentje:
jelenleg 180cm magas vagyo, és már csak 93kg, szépen haladok, 127kg-ról indultam :P
2012. dec. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!