Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám letornázni az...

Hogyan tudnám letornázni az oldalt úszógumi hájamat és ezt mennyi időbe kerülne? (fotó lenn)

Figyelt kérdés
[link] [link] [link] 2://kepfeltoltes.hu/view/10717/DSC03735_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2012. júl. 17. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:

itt te hol látsz úszógumit? súlyos önképzavarod lehet,én a helyedben gyorsan keresnék egy pszichológust...egy deka úszógumi nincs rajtad.

27/F

2012. júl. 17. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Heti 4X fuss 5 km-t. 1-2 hónap.
2012. júl. 17. 12:27
 3/8 anonim válasza:

Hölgyem!

"Annyi" kell! Örüljön ennek a genetikailag szerencsés derék-csípő aránynak, ritka jó arányai vannak! Ha a jó pár év múlva szakmai tanácsra (értsd:testépítés-fitnesz, kardiovaszkuláris edzés, zsírégetés) van szüksége, keressen!

Addig korlátozza az adalék cukrokat, mint fagylalt, sütemények, üdítők, főleg este! Nappal még elmegy...

Majd képfeltöltők lássa hiteles-e a tanács. (Hátha megint szerzek pár kuncsaftot...)

Szép napot/estét!

2012. júl. 17. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
tarkódra a karokat és így jobbra le lassan kb 20 gyakorlat, majd kb 40 kisebb gyors, és utána a másik oldalon is.. annyirszor ismétled meg, amennyiszer kedved és energiád van.. nekem bevállt.. illetve a hullahopp karika is és a heti kb 2-3 alkalomnyi (általában otthon) "ugra-bugra" tánc.. de a youtubon is találsz nagyon jó gyakorlatokat ha beírod hogy pl csípőre torna.. sok szerencsét.. de amúgy a kép alapján ennyi kell... :)
2012. júl. 17. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok..mármint ennyi kell: arra értem, hogy csinos vagy, nincs problémád a csípődnél.. a legtöbb pasinak amúgy is ez tetszik és ez a nőies is!! :)
2012. júl. 17. 13:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy mennyit csalnak a fotók de azt tudom hogy a combos is össze ér és elég kellemetlen tud lenni ha melegben 2 km gyalogolok és ki dörzsölődik, szerintem eléggé kibuggyan és laza a derekamnál a bőr, 3 éve szültem.Eléggé felszaporodtak a kilók mivel 3 éve már nem dolgozom sehol. 165cm és 65 kg körül vagyok.Köszönöm eddigi válaszokat.
2012. júl. 17. 13:35
 7/8 poiu ***** válasza:

Gyönyörű vagy, de érdemes vigyáznod, mert évente + 1 kg az 10 év alatt + 10 kg. Nincs pontfogyasztás, tehát nem tudod csak bizonyos helyekről eltűntetni a zsírt (kivéve zsírleszívással). Diéta: keményítő helyett zöldség. Sport: sétálj, de ne csak programszerűen, hanem életvitelszerűen. Ahová eljutsz fél-egy óra alatt, oda menj gyalog, ha van lépcső, ne használd a liftet.

A jó hír, hogy Neked nincs is pontfogyasztása szükséges, mert jók az arányaid, ha fogyni akarsz, akkor arányosan fogysz majd.

2012. júl. 17. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is a futást ajánlom. Heti 4x kezdetben 5 km. Elég gyorsan leviszi a csípőt. Vagyis nekem bejött, bár nekem gyorsan sikerül csípőből fogynom, nem ez a problémás részem. Még télen felugrott pár kg, csípőmön meglátszott. Januártól futottam, már február végére lement elég sok cm csípő tájból :-)
2012. júl. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!