Mit gondoltok, hány kilós lehet ez a nő? Mennyit kell még fogynia? (Kép)
Ez érdekes... Mármint a méretek.
Nekem nagyobb a különbség a derekam meg a csìpőm között CENTIBEN, mint neked, egyébként meg szinte egyben vagyok. Neked meg elkülönül.
irtam az előző oldalon.
73 ezen a képen, most 72.
Nekem is hasonló alkatom van,és utálom mert szörnyen aránytalan vagyok :S
Amúgy a lábszárad az nagyon szép :)
Szerintem egy 10-15 kilót simán leadhatsz.
Én is VOLTAM 70 kiló csak nekem ehhez 154cm párosult :D
szép a lábszáram? :D
amúgy én az alakommal igazából már kibékültem, nem sok mindent tehetek a széles váll és csipő ellen.
a combjaimról meg elég lassan mennek le a cm-k.
én is voltam már 85 kg, na az már tényleg brutális volt.
6-7 kg-nál többet nem nagyon akarok fogyni, de hát igazából ez attól függ, hogy hogy fogok kinézni.
13.40-es vagyok :)
Hát én most 50kg vagyok szóval nagyjából 20kg ment le,de még mindig nem vagyok elégedett, mert igencsak kerek maradtam :S Egy 5-10 kilót szeretnék még leadni.
Nekem amúgy a legtöbb derékből,ciciből (2 számmal lett kisebb) és fenékből ment le. Amiből kellet volna az a csípő és a medence csont tájéka,de szinte az összes felesleg ott maradt :S
gratulálok utolsó, szép eredmény az a 20 kg.
sajnos, úgy látszik mindenkinek megvannak a makacs területei, nekem a combom ilyen, na de majd lassan, neked is további kitartást.
Tehetnél ki képet oldalnézetből is.
Amúgy a csípőt és a derekat hol mérted? Melyik részen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!