Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki csinálta még ezt...

Valaki csinálta még ezt rajtam kívül? Segített a fogyásban, inspiráló volt?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, nyomtatok ki csinos, vékony lányokról képeket (én is lány vagyok), és felragasztom őket a tükörre, szekrényre, hűtőre, hogy amikor járkálok a házban, folyamatosan őket lássam, és így ne egyek folyamatosan. Mert nem is vagyok éhes, de ha itthon vagyok, folyamatosan eszek, tényleg egyfolytában.

Valaki esetleg csinált már ilyet? Segített valamennyire? Tudom, meg kell próbálni, hogy működik-e, csak előtte gondoltam megkérdezem, kíváncsiságból, hogy csinált-e valaki ilyet :)

20/L

2012. júl. 16. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt csináltam, hogy vettem egy 38-as farmert és bele kellett fogyjak. Aztán ha ez megvolt vettem egy 36-os farmert. Belefogytam (:

Ha nagyon elkenődök és éppen bűnöznék a kéthetente megejtett töltőnapon kívül akkor még ilyesmi oldalakat szoktam nézegetni : [link]

2012. júl. 16. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Nyugodtan csinald, ha neked mukodik, akkor hajra.

En csak egyet raktam ki (Victoria Secret katalogusbol vagtam ki:) De a fejet levagtam, csak a test van a falon.

Engem inspiral.

Illetve neha eloveszem 20as eveimben hordott feher nacimat es probalgatom. Persze eddig nem jott fel csak terdig, aztan combkozepik stb de ez osztonoz, hogy sportoljak.

2012. júl. 16. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Ahogy olvastam végig a válaszokat, eszembe jutott, hogy lehet inkább ilyen 'előtte-utána' képeket teszek ki, pl. ilyet: [link]

Meg magamról is csinálok képet, és magamat is így összehasonlítom, ez jó ötlet! :)

Az eggyel kisebb nadrágméret is jó ötlet, bár én nem fogok venni csak ez miatt, mert elég sok van még a szekrényben, amit még szívesen felhúznék, csak nem jönnek rám, de eddig eszembe se jutott hogy azokat próbálgassam. :)

Egyébként nem mondanám magam kövérnek, csak az utóbbi időben hipp-hopp felszaladt 10 kg, most vagyok 65 kg a 162 cm-emhez. Lehet mások azt mondják, hogy ez jó így, de a hízásom nagyon látványos, és hülyén is oszlik el rajtam.. Szóval mindenképpen le kéne adnom ezt a 10 pluszt ami feljött.

Köszönöm a tippeket, még szívesen várom a többit is ha írtok :)

2012. júl. 16. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csinálom ezt! :-D Ki tettem 3 képet a tükrömre, én is arc nélkül. Engem motivál...amúgy is szeretek mozogni, de van, hogy az embernek nincs kedve semmihez, elindulni futni. Ilyenkor rápillantok a képekre és csak összeszedem magam, hogy gyerünk sportolni :-)

Persze itthon szóltam előre, hogy nem kell megijedni, hogy fürdőruhás csajok képeit aggattam ki :-D

2012. júl. 16. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:

A masik, es ez nagyon fontos, az emberek legtobbszor esznek, meg akkor is mikor igazabol csak szomjasak. Nem feltetlenul ehseg/szomjusagot ereznek, csak a vagyat, hogy valamit magukba rakjanak.

Ilyenkor mindig igyal egy pohar jo huvos vizet. (a hideg vizet a szervezet felmelegiti, ezzel is kaloriat eget el;)

A hutore vagy az eleskamrara is ragaszthatsz valami emlekeztetot, hogy a nasi doboz helyett inkabb eloszor a poharert nyulj!

Tolts meg egy muanyag flakont vizzel es rakd az asztalra, vagy a gep melle. Amikor ranezel huzd meg az uveget. Igy sokkal tobb folyadekot viszel be (ami amugy is kell) es kevesebbszer nyulsz majd kaja utan.

2012. júl. 16. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Vannak ám thinspiration oldalak is :)

Találsz rajtuk recepteket, képeket (akár előtte-utána képeket is), idézeteket, amik motiválnak és kitartásra sarkalnak (különösebb angol nyelvtudás nem szükséges).

Az egyik kedvencem: [link]

2012. júl. 16. 22:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Jaj, de szeretnék én is ilyen vékony lenni mint ezek a nők :D Az hogy pár üveg vizet bekészítek, az is jó ötlet, mert amúgy is nagyon keveset iszom.

Köszönöm nektek is a válaszokat! :)

2012. júl. 17. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

10 kilót akkor is le tudsz adni, ha nem ragasztod ki idegen nők képét a hűtődre. Mi közöd van hozzájuk? Ezek vadidegenek, lehet, hogy még csak nem is barátkoznál velük, ha ismernéd őket! (Ha tényleg hiszel ebben a dologban, inkább a saját, vékonyabb képedet rakd ki!)

Nehogy már bárki másra akarj hasonlítani! Inkább önbizalomra kéne gyúrnod. Csak egy tested van, bánj már vele több megértéssel. Ha folyamatosan eszel, akkor az azt jelenti, hogy valami más hiányzik, talán csak unatkozol vagy szorongsz.

Kezdj el futni járni, attól endorfint kap a szervezeted, és sokkal kiegyensúlyozottabb, derűsebb leszel, és - mellesleg - le is fogysz majd.

2012. júl. 19. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!