Valaki csinálta még ezt rajtam kívül? Segített a
fogyásban, inspiráló volt?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, nyomtatok ki csinos, vékony lányokról képeket (én is lány vagyok), és felragasztom őket a tükörre, szekrényre, hűtőre, hogy amikor járkálok a házban, folyamatosan őket lássam, és így ne egyek folyamatosan. Mert nem is vagyok éhes, de ha itthon vagyok, folyamatosan eszek, tényleg egyfolytában.
Valaki esetleg csinált már ilyet? Segített valamennyire? Tudom, meg kell próbálni, hogy működik-e, csak előtte gondoltam megkérdezem, kíváncsiságból, hogy csinált-e valaki ilyet :)
Nem tudom elképzelni, hogy inspiráljon az, hogy mások jól néznek ki. Ettől csak az önbizalmad csorbul.
Inkább MAGADAT rakd ki, ezzel 2 legyet ütsz egy csapásra:
- mindig látod, hogy fogynod kell,
- ha sokszor látod magad, előbb-utóbb megbarátkozol a testeddel, és észreveszed a szépet is, nem csak a pluszkilókat. Talán.
2012. júl. 16. 15:57
2/18 anonim válasza:
szerintem ez csökkenti ... engem a leadott kilók inspiráltak .. elég 1 hét hogy változzon a mérleg az már inspiráló ..tehát mindig azt mondom mindenkinek h csak egy hétig próbálja meg .. utána jönnie kell magától a motivációnak ..ha utána sem jön az illető nagy valószínűséggel menthetetlen
2012. júl. 16. 16:00
3/18 anonim válasza:
Engem a cél motivált önmagában, de, ha neked ez segít, miért is ne?
2012. júl. 16. 16:04
4/18 anonim válasza:
Ne más lányokat vegyél példaértékűnek,hanem saját magad. Vagy tedd a saját arcképed egy olyan képre,amin mondjuk az az alak látható,amit el akarsz érni. Így az agyad mindjárt azt látja,hogy te vagy a képen,és nem xy,akiről csak az jut majd eszedbe,hogy "de én miért nem nézek ki még mindig így..." A legjobb módszer az,ha saját magadhoz méred a teljesítményt. Minden leadott kiló után ünnepeld magad egy kicsit,ha kitartással és odaadással csinálod,akkor megérdemled! De saját magadnak Te legyél a legnagyobb inspiráció!
2012. júl. 16. 16:13
5/18 anonim válasza:
Nézd meg A Titok című filmet. Ott pl pont azt mondja h csinálj egy "elakarom érni " táblát h inspiráljon. tehát haa filemt nézzük , pontosan egy fogyókúrásnak ezt kel lcsinálnia. nekem bejött.
2012. júl. 16. 16:18
6/18 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok, de szerintem ne akassz ki olyan képet. Próbáld lefoglalni magad hogy ne mindig az evés járjon az eszedbe, és gondolj arra hogy mennyivel jobb lesz később. Engem ez motivált, jelenleg 28 kg-nál tartok.
2012. júl. 16. 16:30
7/18 anonim válasza:
én alkalmaztam ezt a módszert :DD
bár nem nyomtattam semmit ki, meg nem általánosan vékony lányok voltak előttem, hanem konkrétan 1 csaj akinél vékonyabb akartam lennie, mert nagyon oda voltam egy srácért aki ezzel a lánnyal járt xD lementegettem az olyan képeit amin látszódik az alakja és úgy döntöttem hogy addig nem állok meg amíg én is olyan vékony nem leszek. nekem sikerült :)
21L
2012. júl. 16. 16:31
8/18 anonim válasza:
Én saját magaról tettem ki képet háttérnek, mikor még csinos voltam. Segített, neked is segíthet ez.
2012. júl. 16. 17:37
9/18 anonim válasza:
Én is magamról tettem ki képet.
Lefotóztam a kiinduló állapotot, majd mellészerkesztettem egy olyat, amin elég vékony voltam és kiraktam háttérnek a gépen. Motivált, de szerintem a te módszered is beválhat. :)
Hajrá!
2012. júl. 16. 20:14
10/18 anonim válasza:
Szerintem nem rossz otlet. Mert masok osztonozhetnek, es miert is ne. Amennyiben neked ez az otlet tetszik, nincsen vele semmi baj. De azert magadrol is tegy ki, es mindig csinalj uj kepet es csereld le. En is most itthon vagyok, es ezt az eves dolgot ugy oldom meg, hogy szamolom a kaloriakat, es eleve tobbszor keveset eszem (mondjuk alapbol igy eszem) es ha ehes vagyok megiszom egy nagy gyumolcsos teat mezzel, citrommal.Sportolok, es itthon takaritok, stb.. igy meg arra is szamitok, hogy lemegy majd par kg, mivel ugy allitottam be az kaloriakat, hogy heti fel kg lemenjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!