Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 15km bicikli segíthet a...

Napi 15km bicikli segíthet a fogyásban?

Figyelt kérdés
vagyha nem akkor mennyi kellene? ez mennyi kcal(CAL--nemtudom melyiket kell használni:( )-t égethet el? emellet diéta+felülések(ebből mennyi kellene?) kb 10kg-t akarok fogyni./L

2012. júl. 6. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:

15km elég de csak heti 4x csináld mert nagyon lefogod terhelni a lábad. Nem az a fontos hogy edzés közbe mennyi kcal-t égetsz el ugyanis a folyamatok utána kezdődnek a pihenőidőben. Meggyorsul az anyagcseréd ezáltal folyamat adod le a kalóriákat.

Felülés nem jó, gerinc gyilkos ha szabálytalanul végzed. Remélem rendes diéta és nem koplalós.

2012. júl. 6. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem koplalós diéta,igazából csak fahér kenyér helyett barna,mindenből kis adagok,csak vizet iszok,és édeset sem eszek,nagyon néha csak.Felülésből nem sokara gondoltam,max 50-100.ennyi sem lehet?
2012. júl. 6. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs kereted vagy valami okból nem oldható meg egy normális diéta akkor ez is jó. Mehet annyi, csak semmi haszna. Inkább hasprés vagy ha megy akkor lábemelés függeszkedve.
2012. júl. 6. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Keret alatt mitértesz? anyagilag lenne.
2012. júl. 6. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen anyagilag gondoltam. Linkelek 2mintaétrendet.

[link]

a fenti 60-65kg nőknek

[link]

Ez pedig 70-75kg-soknak. Annyi hogy a táplálék kiegészítőket kihagyhatod. Elsőre soknak tűnhet de ha megnézed nagy része gyümölcs, a vitaminok miatt. A 8órás evés után 9-11közt kéne biciklizned 40-50percet.

Mind2-vel heti 0,5-1kiló ZSÍRT(ez fontos mert mindenki a kilókat nézi és nem azt hogy abból mennyi izmot vesztett el)

Elég drága de ha megengedheted magadnak inkább ezek alapján fogyj. A koplalásnak az a vége hogy belassul az anyagcsere és ahogy megnöveled a táplálékbevitelt, elkezded szépen visszahízni a kilókat. Így viszont ha nem térsz rá a szar kajákra akkor nem hízol vissza.

2012. júl. 6. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen,megpróbálom igy az étkezést.78kg vagyok,birnám ezt?
2012. júl. 6. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, kicsit off lesz, de a felüléseknél arra figyelj, hogy egy pontot nézz. Úgy értem a plafonon egy legyet vagy repedést, ami nagyjából a fejed felett van, ha lefekszel és úgy csináld a felülést, hogy végig arra nézel. Így nem fogsz tudni térdig felmenni, mint a suliban, de hatásos és nem roncsolja a gerincedet.
2012. júl. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!