Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen mérleggel akkor most...

Ilyen mérleggel akkor most honnan tudjam hány kiló is vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy mérlegem, digitális. Azt már az elején észrevettem, hogy mindenhol más eredményt kapok. Ha a szobában szőnyegen mérem, kevesebbet már, konyhában is más. Kialakítottam hogy a fürdőben mérem, de ott sem mindig mér egyformán. Egyik helyen mér valamennyit, két centivel arrébb már többet vagy kevesebbet. Egyszerűen nem tudok örülni annak, ha kevsebbet mutat, mert nem tudom tényleg fogytam-e vagy csak más helyre tettem mint korábban.
2012. júl. 16. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A digitális mérlegeknél ez gyakori, sima területre tedd (ne szőnyegre), és onnan ne mozdítsd el. Így látni fogod a változást.
2012. júl. 16. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a súlyod miatt kéne aggódnod... Be fogsz csavarodni, ha így folytatod, de lehet, hogy már megtörtént.
2012. júl. 16. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem fogok becsavarodni. Csak sajnos tükörben nem veszem észre a fogyást, mivel minden nap látom magam. Viszont szeretném tudni, hogy van-e eredménye a kitartó fogyókúrának. Nem lenne motivációm, ha nem látnék eredményt.
2012. júl. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!