Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, Nem szeretem a...

Mit csináljak, Nem szeretem a vizet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Találtam egy fogyókúrát amit Hétfőn el is fogok kezdeni. Úgy érzem mindent be tudok tartani amit ír a fogyókúra. Csak egy dolog van: Nem szeretem a vizet.

Próbáltam rászokni de nem megy....

Ezért arra gondoltam majd iszok gyümölcslevet. Az is nagyon egészséges. Persze nem annyira mint a víz de az is jó. Szerintetek az felborítja a fogyókúrát ha víz helyet gyümölcslevet iszok?? Én a Cappy- re gondoltam az jó lesz??

Vagy mit igyak víz helyet?

2012. júl. 14. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igyál gyümölcsteát, van mindenféle különleges íz, ha nem spórolsz vele (1 max 2 bögre/pohár-1 filter) és hagyod állni, elég íze lesz, nem kell már bele más. Ez így egészséges is, a kalóriatartalma gyakorlatilag elhanyagolható. Lehűtöd, és kész is a jegestea. :)

Reggelente ihatsz zöldteát is, de egész nap ne, mert élénkít is.

Az édesítőszeres cuccokat nem ajánlom, mert igaz, hogy néha belefér egy light cola vagy ez a Bolero, de naponta ilyeneket inni, különösen nem akkora mennyiségben, mint amennyit innod kéne (napi 2 l), nagyon nem egészséges az a sok mű dolog ami bennük van.

Gyümölcslevet ha nagyon szereted, néha ihatsz egy-egy pohárral, de vagy csináld magad, vagy pedig 100%-os hozzáadott cukor nélkülit keress (a Hohesc ilyen ha jól tudom), és hígítsd vízzel, de ne minden nap.

2012. júl. 14. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Ásványvizek, édesítőszeres italok.

Én Spar-os S-Budget kólát meg narancsot iszom, ezeknek nincs az a műanyag ízük, mint sok másiknak...

2012. júl. 14. 21:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. júl. 15. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
A teekanne zen chai aromás zöld teáját tudom ajánlani ízesítés nélkül. valami isteni. A cappyt meg felejtsd el...az édesítőről meg ne is beszéljünk, növeli az étvágyat.
2012. júl. 15. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Az édesítőszer NEM növeli az étvágyat.
2012. júl. 15. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az étvágyat is növeli, de szerintem ez épp elég elrettentő példának:

Bolognai tudósok 1800 patkányon végeztek kísérletet, hogy megvizsgálják, hogyan reagálnak az aszpartámra. Az elpusztult állatokat felboncolták és azt állapították meg, hogy ez az anyag elősegíti a nyirokszövet-daganat és a leukémia kialakulását. Néhány szakértő az aszpartamot mérgezőnek ítéli: Dr. Russel L. Baylock szerint az aszpartam lassan megöli a sejtjeinket, egy ún. excitotoxicity (izgalomba hozott toxikusság) betegség alakul ki: a neuro-sejteket túlserkentve azok halálát idézi elő. A cukorbetegek számára is nagyon káros, hiszen súlyosbítsa a diabéteszt, agyrákot és görcsös rohamokat is kiválthat. Sőt még el is hízhatunk ettől: nagyobb mértékű a súlygyarapodás, mintha cukrot fogyasztanánk.

A szacharin 1977-ben felkerült a rákkeltő adalékanyagok listájára. Ráadásul főzésre-sütésre sem nagyon alkalmas, mivel hő hatására elbomlik, valamint igen erőteljes fémes utóízzel rendelkezik. Ma már nem találhatjuk meg a rákkeltő élelmiszerek listáján, viszont már többször bebizonyították, hogy hólyagrákot idézhet elő.

Az aceszulfám-K-ról hasonló dolgok mondhatóak el: hő hatására szintén igen kellemetlenné válik az utóíze, ezenkívül pedig szintén több kísérlettel igazolták rákkeltő hatását. A ciklamátról is hasonló eredményekkel bizonyították be, hogy különböző komoly betegségek előidézésében játszik szerepet.

2012. júl. 15. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 19:57

Remélem a cikk nem az urbanlegends-ről van...

2012. júl. 15. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Gondolom a velvet.hu-ról van a cikk, vagy a divany.hu-ról. A mai világban már kb. mindenről megállapították, hogy baromira káros. Erről ennyit... Az édesítőszer nem okoz éhségérzetet, 5 éve használom, mert cukorbeteg vagyok.
2012. júl. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!