Sziasztok. Találtam egy fogyókúrát amit Hétfőn el is fogok kezdeni. Úgy érzem mindent be tudok tartani amit ír a fogyókúra. Csak egy dolog van: Nem szeretem a vizet.
Próbáltam rászokni de nem megy....
Ezért arra gondoltam majd iszok gyümölcslevet. Az is nagyon egészséges. Persze nem annyira mint a víz de az is jó. Szerintetek az felborítja a fogyókúrát ha víz helyet gyümölcslevet iszok?? Én a Cappy- re gondoltam az jó lesz??
mert a bolti gyümölcslé nem egészséges, nem mellesleg ha megiszol belőle 2 litert, az uszkve 800 kcal-a, ami egy felnőtt nő napi energiaszükségletének 40-50 %-a !!!!!!!
2012. júl. 14. 19:17
3/18 anonim válasza:
sőt megnéztem cappyből 2 liter 1000-1200 kcal !!!!
2012. júl. 14. 19:19
4/18 anonim válasza:
A bolti dobozos gümölcslevek szarrá vannak cukrozva, innentől kezdve kár a gőzért, de szerintem már ott erősen gondok vannak, hogy "találtam egy fogyókúrát".
2012. júl. 14. 19:20
5/18 anonim válasza:
A gyümölcslé NEM JÓ.
Főleg a Cappy nem. Tudod mi a Cappy? Kukoricakeményítőből előállított glükóz-fruktóz szirup. Tömegeléshez, hízáshoz ideális.
Ez a nem szeretem a vizet eléggé nonszensz, a világ végén mit csinálnál, szomjandöglenél ha nincs Cappy? Végső esetben ajánlom az aszpartámos, cukormentes light dolgokat.
2012. júl. 14. 19:23
6/18 anonim válasza:
Édesítőszeres teát készítsél :)
2012. júl. 14. 19:30
7/18 anonim válasza:
tea, gyümölcstea, limonádé, ha végképp nem megy akkor egy centi gyümölcslé, felütve vízzel. Sok vízzel:)
2012. júl. 14. 19:33
8/18 anonim válasza:
Igyál ízesített Janát.
Az iható.
Én is utálom a sima vizet.
2012. júl. 14. 19:41
9/18 anonim válasza:
a cappy abszolút nem jó,és nem azért,mert több a kalória benne,hanem mert semmi gyümölcs nincs benne. vegyél almát, banánt,csinálj turmixokat. igyál sok zöld teát... vagy citromos vizet.de a bolti gyümölcslevek 90%-a sosem látott gyümölcsöt.
2012. júl. 14. 19:49
10/18 anonim válasza:
A bolti gyümölcslevekbe ne bízz abba több a cukor meg a műanyag aroma mint gyümölcs. Ha annyira ízesíteni akarod javaslom a bolero italport, nincs benne cukor plusz c vitamint tartalmaz, ami azért hasznos. Mellesleg azt cukorbetegeknek is ajánlják ha nem szeretik a vizet nagybátyám inzulinozza magát és ő ihatja ezt. Próbáld ki akkor azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!