Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elhagyom a vacsorát mennyit...

Ha elhagyom a vacsorát mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Reggelire ennék amit megkívánok, ebédre egy normális adagot (1 tál-lal) ami éppen van itthon, és nem vacsoráznék. Ezzel mennyit fogyhatok 1 hónap alatt? Mozogni meg akkor mozognék ha van kedvem. Szóval ha úgy nézzük, csak a vacsora elhagyásával mennyit fogyhatok?

2012. júl. 13. 18:15
 1/8 Székely Fia ***** válasza:
23%
ha egészségesen választasz reggelit és ebédet, és feltételezzük, h normálisan mozogsz is, akkor egész szép eredményt érhetsz el hosszú távon. 1 hónap alatt 2-4 Kg az ideális fogyás, sztem súrolnád a kettőt
2012. júl. 13. 18:18
 2/8 anonim válasza:
47%
Attól függ mekkora súlyfeleslegből fogsz fogyni. Mert ha nagyon dagi vagy, akár 8-9 kilót is ledobhatsz egy hónap alatt szerintem. Amúgy én is most egy ilyesmi módszert szeretnék kipróbálni :)
2012. júl. 13. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
háát 78 kg vagyok és 171 cm magas. 60-65 kg-ra szeretnék lefogyni.
2012. júl. 13. 19:09
 4/8 anonim válasza:
Akkor szerintem olyan 4-5 kilóval leszel könnyebb egy hónap múlva :)
2012. júl. 13. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Komolyan csak ketszer akarsz enni egy nap? Mert akkor 1 honap alatt korulbelul 2 kilo zsirt fogsz felszedni, ugyanis ha nem eszel rendesen, akkor a szervezeted beall ehinseg uzemmodba, es minden kajat zsir formajaban elraktaroz, mert azt hiszi hogy szukos idoket el.

De ezt mar EZERSZER leirtuk!!!!!

Mint ahogy azt is, hogy amikor nem viszel be elegendo energiat a kajaval, akkor a tested elobb fogja az izmot lebontani, minthogy a zsirhoz nyulna. Vagyis ja, fogyni fogsz, mert az izom nehezebb mint a zsir es a merleg tenyleg kevesebbet fog mutatni, de sz.rabbul fogsz kinezni mint most az tutti, mert plottyedt leszel es puha!

Egyel minimum haromszor, de inkabb 5x kevesebbet es mozogj rendesen!

2012. júl. 14. 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd el a vacsorát, mert a) nem tudsz elaludni és a kelleténél sokkal később kelsz fel vacsizni b) éjszaka arra ébredsz, hogy farkaséhes vagy és beállsz az éjjeli zugnassizásra. Inkább egyél valami egészségeset 6-7 körül.
2012. júl. 14. 08:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, akkor nem hagyom el a vacsit, csak kevesebbet eszek, és egészségeset, 6 óra előtt :)
2012. júl. 14. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6 ora elott....

nem tudoooom...

gondolj bele, 6 utan nem eszel. Mikor mesz agyba 10kor? Akkor 4 oran keresztul mar jo uresre urul a gyomrod. Aztan alszol kb. 8-at, vagyis mire felkelsz a tested azt se tudja hol van olyan ehes lesz (persze lehet, hogy te nem erzed az ehseget, de a tested vagyni fog a tapanyagra.)

Nyugodtan egyel 6 utan. (ha 11 ejfel fele fekszel le akkor meg plane) csak arra figyelj hogy este mar ne egyel szenhidratot (teszta, kenyer, stb) hanem lehetoleg csak feherjet, pl turo, tojas, hus. En pl minden lefekves elott benyomok egy feherjeport. De mondjuk en napkozben gyurok is rendesen, szoval az izmoknak kell es epphogy negativ iranyba megy a merleg, szoval nem fogsz az esti feherjetol hizni!

2012. júl. 15. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!